Ženské reči
-
chococet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
toto pises uplne odveci..ja som preca nevykreslovala lasku ako to ze musi pre mna muz robit vsetko... ja osobne by som si tu vececru horko tazko nechala raz zaplatit nepotrebujem sa nechavat nikym vydrziavat na to som az moc hrda!! a nepotrebujem ani to aby mi vyvaral kazdy vecer len ocakavam to aby to splanutie lasky a vasne bolo vzajomne to co on uroby pre mna to automaticky som ochotna urobit aj ja pre neho o tom je laska o nekonecnej odovzdanosti sa druhej polovicke ,vernosti a dovere a taka laska vydrzi na vzdy nie su to predstavy z americkych filmov ,laska bola opisovana a rozpravalo sa o jej velkosti a sile uz odjakziva a neni to nahoda alebo nieco neralne len mlady ludia si teraz pod pojmom lasky predstavuju skor nejake prisposobenie sa jeden druhemu a chvilkove splanutie ale ja viem ze je nieco aj viac a oplati sa mi na to pockat..je mi luto jedine ze dnesny ludia su az nechutne sbecky a tak strasne potrebuju masirovat svoje ego a plnit si vylucne svoje tuzby ze viem ze bude tazke najst niekoho kto ma svoje zasady a mysli aj na inych a nie len na seba...
tak zbožnujem, keď niekto vie akí sú ľudia na svete a drbe všetko do jedného vrecachococet napísal:je mi luto jedine ze dnesny ludia su az nechutne sbecky a tak strasne potrebuju masirovat svoje ego a plnit si vylucne svoje tuzby ze viem ze bude tazke najst niekoho kto ma svoje zasady a mysli aj na inych a nie len na seba...
btw nerozšíriš tú poslednú myšlienku na nejakom príklade, pomohlo by mi to v pochopení
a ešte jedna vec : kým budeš hľadať toho pravého, mrkni očkom do gramatiky, lebo sama vieš, že biela a čierna nejdú veľmi k sebe a neandrtálec a inteligent taktiež ; )
-
chococet
Light Expert
vy ste strasny chudaci....ako vazne na jednej strane na kazdu babu co mala pomali viac ako jendeho chlapca ju hned zaradite do kategorie-stetka a taklu co chcem aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval)tak z takej tu hne didete robit odvrhnutu chuderku..!!!myslim ze inteligencia sa nemera poctom spravnych y,i...myslim ze keby si ma poznal velmi by si sa cudoval preto je dost vtipne vidiet vase skvostne reakcie akonahle nemozete posudit ci sa vam niekto paci alebo ne tak ukazete aky ste v skutocnosti tupy...
-
erytrocyt
VIP
chococet napísal:vy ste strasny chudaci....ako vazne na jednej strane na kazdu babu co mala pomali viac ako jendeho chlapca ju hned zaradite do kategorie-stetka a taklu co chcem aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval)tak z takej tu hne didete robit odvrhnutu chuderku..!!!myslim ze inteligencia sa nemera poctom spravnych y,i...myslim ze keby si ma poznal velmi by si sa cudoval preto je dost vtipne vidiet vase skvostne reakcie akonahle nemozete posudit ci sa vam niekto paci alebo ne tak ukazete aky ste v skutocnosti tupy...
Ďakujem, že si mi to potvrdila. A teraz fakt do tej roboty.erytrocyt napísal:omg, ďalšia panna do šesťdesiatky. Idem radšej do roboty.
no vidíš ako sa vieš rozohniť, ako pravá žumpa, to sa mi ľúbi, pokračuj 
Najprv vyrukuješ s niečím takýmto v štýle : " dnesny ludia su az nechutne sbecky a tak strasne potrebuju masirovat svoje ego a plnit si vylucne svoje tuzby "
No a ja Ti jednoducho napíšem, prečo všetkých hádžeš do jedného vreca?
A tvoja reakcia? Čítaš po sebe ?
Najprv vyrukuješ s niečím takýmto v štýle : " dnesny ludia su az nechutne sbecky a tak strasne potrebuju masirovat svoje ego a plnit si vylucne svoje tuzby "
No a ja Ti jednoducho napíšem, prečo všetkých hádžeš do jedného vreca?
A tvoja reakcia? Čítaš po sebe ?
-
Vigor
King
Dnes tu kuknem tuto sekciu fora a hned dve skvele a zabavne debaty s dvoma infantilnymi slecnami. Cim som si tolku srandu zasluzil?
P.S. Nie inteligencia sa nemeria podla y/i, ale naucit sa to je predsalen dobry napad
.
chococet ale teraz bez srandy, kolko mas rokov?
//erytro hybaj dakam, cele dni sa ucim tak troska rozptylenia mi musis nechat
Asi kvoli takymto rekciam vymysleli vyraz "vystrel do tmy". Sup sem, sup tam, sak je jedno co pise.chococet napísal:vy ste strasny chudaci....ako vazne na jednej strane na kazdu babu co mala pomali viac ako jendeho chlapca ju hned zaradite do kategorie-stetka a taklu co chcem aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval)tak z takej tu hne didete robit odvrhnutu chuderku..!!!myslim ze inteligencia sa nemera poctom spravnych y,i...myslim ze keby si ma poznal velmi by si sa cudoval preto je dost vtipne vidiet vase skvostne reakcie akonahle nemozete posudit ci sa vam niekto paci alebo ne tak ukazete aky ste v skutocnosti tupy...
P.S. Nie inteligencia sa nemeria podla y/i, ale naucit sa to je predsalen dobry napad
chococet ale teraz bez srandy, kolko mas rokov?
//erytro hybaj dakam, cele dni sa ucim tak troska rozptylenia mi musis nechat
pozri nechce sa mi s tebou vadiť, samozrejme keď nás najprv nazveš strašnými chudákmi, potom primitívny dement, tupý, sedlač..tak myslím, že potom môžem aj ja Tebe niečo povedať, ...chococet napísal:citam po sebe neuveris....zumpa hmm kvalitny slovnik typicka sedlac ze?nechapem co ste taky vztahovacny pisala som to vseobecne a vy ste mohli na to reagovat ..ja som nehovorila konkretne o tebe a ani o nikom takze jemi luto ze ti nedopina..
Však to ma dostalo, že ako si prirodzene dovolíš niečo také zovšeobecňovať, tak ja všeobecne nazvem ženy kurvami, to sa ti pravdepodobne tiež nebude páčiť
garantujem Ti, a otvorene Vám píšem, že Vy dve(chococet a tá druhá zgerba) ste najväčšie sliepky tohto druhu aké som tu kedy videl..chococet napísal:chudacii chlapci asi malokedy s vami nejaka slepicka nesuhlasi zee tak ste teraz cely hotovy a hned musite ukazovat aky ste dolezityyy
odporovať je úplne prirodzené, ale berie sa na vedomie až vtedy, keď odporca má nejaké fakty a vie normálne komunikovať, proste nieje primitív, ktorý okrem invektív a hátlaním nič normálne napísať neviemelissa napísal:ano ano to je tak ked si niekto dovoli urazit a odporovat...a povedat si jak to je no co kazdy sa za pravdu hada
-
Vigor
King
Je to vcelku velky uspech, pretoze uz sa tu prekrutilo za cas fungovania fora vela divnych ludi. Ale taketo dva kusky, fungujuce v rovnakom case, no tak to je unikat.
//erytro pamatas ako si spominal tu basu? Nebolo by uz pomaly na case ich poslat na chvilku do chladku? Toto uz neni vtipne ale vyslovene j*bnute.
//erytro pamatas ako si spominal tu basu? Nebolo by uz pomaly na case ich poslat na chvilku do chladku? Toto uz neni vtipne ale vyslovene j*bnute.
zgerba si tu akurat ty...Ty zebrak nechapem ked sme take sliepky co to vobec riesis...vies preco lebo na tom neco je a dovolil si niekto urazit vasu muzsku dokonalost ze...schw33k napísal:garantujem Ti, a otvorene Vám píšem, že Vy dve(chococet a tá druhá zgerba) ste najväčšie sliepky tohto druhu aké som tu kedy videl..