ako som pisal, mam Clone a RLD crack a original paul.dll, rychlost hry sa RLD crackom zvysila niekolkonasobne, crack odstranil neprijemne sekanie, skusim potiahnut aj RLD verziu, co to spravi
Syfon
neoplati sa ti tahat rld verzia... NIKDY sa nelisi instalacka roznych grup, ak sa to netyka uz predcracknutej hry.. co pre toto NFS neplati.. bolo to mozno pri Bioshocku napriklad... rozne Steam hry.. Left 4 Dead atd...
Avsak rozne grupy maju rozne zdroje takze ak samotny distributor ma rozne verzie diskov ktore distribuuje v inych lokalitach, mozu sa lisit aj instalacky vyslenych rlsov...
mozu.. ale myslel som len to, ze je to stale CloneDVD originalu, ktory v sebe ma bud rovnake muchy, alebo podobne... skratka vzdy je to clone originalu.. nikdy si tam nepridavaju nejake vlastne subory ktore by zasahovali do instalacky, ak su to neni upravene uz predcracknute predpatchnute instalacky
big shit! totalne cele nfs posrali, cele to lagovanie je len zla optimalizacia grafiky ... mali by zamakat na tom 2-3 roky ako tu niekto pisal a nie kazdy rok zakopavat celu seriu hlbsie a hlbsie pod zem. je to skoda ale pravdepodobne cela tato "sarada" vznikla personalnymi zmenami v EA ktore sa snazi zvysovat svoje zisky takymto ubohym sposobom ... pre seriu nfs je to zial velka skoda. R.I.P.
No ja som pro street nehral takmer vobec , bolo to dost hnusne ... , ael toto sa mi ako tak paci , auta su spravene pekne akurat mesto ma trocha zaskocilo , myslel som ze to bude nieco ine ... podla mna celkom good cize davam nejakych 75% ale underground 2 4ewer 85%
stiahol som to aj ja-verziu RLD a pride mi to graficky horsi ako pro street,ale to je len moj nazor a ta hratelnost co ja viem,ale nic moc.presne ako tu niekto vyssie spominal na hre takehoto typu by mali makat min 2 roky aby spravili nieco lepsie ako vydali doposial.skoda ze im ide o kvantitu a nie o kvalitu
Crack od RELOADED vsetko vyriesil. 1680x1050, vsetko max. ide bez problemov. Len som vypol otravny blur. Diki za help. Aka je hra v skutocnosti, to zistim neskor.
p4ra napísal:Crack od RELOADED vsetko vyriesil. 1680x1050, vsetko max. ide bez problemov. Len som vypol otravny blur. Diki za help. Aka je hra v skutocnosti, to zistim neskor.