Ženské reči
taka ako ja? a to je aka by ma zaujimalo pan skuseny odbornik..pozname sa alebo co...radsej sa zmier s tym ze ne vsetky sme slepky co si vsetko nechaju...ale predpokladam ze s takymi sa asi nestretavas ze...schw33k napísal:vieš, ja mám rád posledné slovo..
Ale v jednom Ťa uistím, taká ako ty ma neurazí nikdyurčite
-
Sagittarius
Guru
No slečna, myslím. že so nesúhlasom tu má niekto iný problém ako tí chalani, však?chococet napísal:chudacii chlapci asi malokedy s vami nejaka slepicka nesuhlasi zee tak ste teraz cely hotovy a hned musite ukazovat aky ste dolezityyy
A myslíš si, že teraz, keď ste si navzájom pekne vynadali, tak ti dá niekto za pravdu?
Predstav, že prídeš do podniku (bar, pub, ...) a tam sa všetci bavia na nejakú tému. Povieš svoj názor a ostatní nebudú súhlasiť a povedia ti svoje pripomienky...a keďže ešte stále nebudú súhlasiť, tak im vynadáš, čo by si od nich čakala???
A k téme: Prečo je to tak, lebo tým čo si vyberá je väčšinou dievča. A väčšinou, keď chalan prejaví záujem je práve z tej skupiny "grázlov", lebo ostatní sa nedovážia alebo to spravia tak neobratne, že im to skôr uškodí ako pomôže.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Uvedomte sa trochu, ľudia (alebo ste vari niečo iné?)! Neškriabte sa kvoli slovám ako opice.
chococet napísala, že pre ňu dokonalý vzťah by mal obsahovať tie a tie náležitosti. Ja s ňou relatívne súhlasím.
Fabo začal na ňu "get real, little girl" zo svojho presvedčenia, že takto to v živote nechodí.
Ona mu argumentovala (áno, dosť prehnane - keďže jej dievčenský názor sa akosi nestretol s pochopením samých mužských prispievateľov a ich hlášky na jej osobu s obsahom "dospej dievča!" urobili svoje) a trochu odveci.
Ale výsledkom je, že sa naindukovalo napätie a už sa strieľate navzájom, podstata témy uniká ...
chococet napísala, že pre ňu dokonalý vzťah by mal obsahovať tie a tie náležitosti. Ja s ňou relatívne súhlasím.
Fabo začal na ňu "get real, little girl" zo svojho presvedčenia, že takto to v živote nechodí.
Ona mu argumentovala (áno, dosť prehnane - keďže jej dievčenský názor sa akosi nestretol s pochopením samých mužských prispievateľov a ich hlášky na jej osobu s obsahom "dospej dievča!" urobili svoje) a trochu odveci.
Ale výsledkom je, že sa naindukovalo napätie a už sa strieľate navzájom, podstata témy uniká ...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
melissa o co Ti teraz ide? Ukazat svoju uzasnu zensku emancipovanost? Chces nam ukazat aka si dospela, nezavisla, skusena v zivote i v styku s opacnym pohlavim, chces nam ukazat ako si Ty nenechas skakat po hlave, ako vies famozne formulovat svoje myslienky, svoje gramaticke velmajstrovstvo, vyjadrovaciu preciznost a ohromnu slovnu zasobu. A chces nam to vsetkym ukazat v jednej dvoch vetach, ktore by dokazala sformulovat slusne cvicena opica ovladajuca zaklady vetnej skladby?
To naozaj nemas aposn trosku rozumu, aspon tolko aby si si precitala par svojich poslednych prispevkov a povedala sama sebe " Uz asi stacilo, robim si tu zly obraz u vsetkych, je to nahoda?"
Poviem Ti rovno, nie nie je to nahoda, pretoze kazdy priemerne inteligentny clovek tu na fore si z Tvojich prispevkov vytvori obraz 14-15 rocnej pubertiacky, ktora chce ukazat ako pozna svet, zivot a chlapov, sakra lepsie nez my.
To naozaj nemas aposn trosku rozumu, aspon tolko aby si si precitala par svojich poslednych prispevkov a povedala sama sebe " Uz asi stacilo, robim si tu zly obraz u vsetkych, je to nahoda?"
Poviem Ti rovno, nie nie je to nahoda, pretoze kazdy priemerne inteligentny clovek tu na fore si z Tvojich prispevkov vytvori obraz 14-15 rocnej pubertiacky, ktora chce ukazat ako pozna svet, zivot a chlapov, sakra lepsie nez my.
-
chococet
Light Expert
ja si viem priznat chybu pokial nejaka je...a nechcem nikoho urazat ale proste je to tak su 2 skupiny bab normalne a slepky ktore su zavystlive a skodia si navzjaom ja na nikho neukazujem a ani nekonkretizujem takze tym padom nemozem nikoho urazit...a nechcem sa hadat bola polozena otazka k teme a chlapci zacali utocit mi sme sa branlili tak nechapem co si mam priznavat
ano mas pravdu podstata temy unika ale myslim ze to maju na svedomi prave ti muzski prispievatelia ktori zrejme nepochopili zadanu otazku tak zacali svojimi hrdinskymi recamifikus-kukis napísal:Uvedomte sa trochu, ľudia (alebo ste vari niečo iné?)! Neškriabte sa kvoli slovám ako opice.
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 18:50 )
PROSIM?? tak si na velkom omyle ja si nepotrebujem nic dokazovat a ukazovat sa tu ze som neviem co...len sa branit pred vasimi primitivnymi vyplodmi ktore boli na mna uvedene.Mylim ze ako 14-15 pubertaci sa tu chovate vi ked neviete normalne reagovat na danu temu.Vigor napísal:melissa o co Ti teraz ide? Ukazat svoju uzasnu zensku emancipovanost? Chces nam ukazat aka si dospela, nezavisla, skusena v zivote i v styku s opacnym pohlavim, chces nam ukazat ako si Ty nenechas skakat po hlave, ako vies famozne formulovat svoje myslienky, svoje gramaticke velmajstrovstvo, vyjadrovaciu preciznost a ohromnu slovnu zasobu. A chces nam to vsetkym ukazat v jednej dvoch vetach, ktore by dokazala sformulovat slusne cvicena opica ovladajuca zaklady vetnej skladby?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
Inak autor témy tu naposledy bol dve minúty po jej založení, takže si veľa odpovedí neprečítal.
Jedine, že by to tu sledoval neprihlásený.
A pre osvetlenie pamäti:
A pre osvetlenie pamäti:
Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
mať kristovachococet napísal:bezdvovodne
chochocet, toto vyšlo z teba iba za dnešný večer, fakt myslíš, ak Vám niečo niekto napíše k úrovni zmýšľania a zdravého rozumu, je to bezdôvodne?
chococet napísal:vy ste strasny chudaci.......aby ste sa chovali jak ludia a ne jak prmitivny dementi (ako si sa prave prezentoval).......ukazete aky ste v skutocnosti tupy...typicka sedlac ze......chudacii chlapci asi malokedy s vami nejaka slepicka nesuhlasi zee tak ste teraz cely hotovy a hned musite ukazovat aky ste dolezityyy
-
Sagittarius
Guru
Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)chococet napísal:ONAAA reagovala len na urazzkyy toho chytraka a predca prepac ale ked ju tam ide niekto urazat ze jak sa nemozne chova a ze je naurovni14/15 anevem este ake traposiny a bezdvovodne tak predca ked ma hrdost nenecha to tak co je on aby jej vravel aka je
Add: myslím, že kto nie je hlúpy, tak z tejto pár-stranovej hádky pochopil, čo kto komu chcel povedať/vynadať a nie je problém si domyslieť nekončiace pokračovanie.
-
chococet
Light Expert
to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...schw33k napísal:
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...Sagittarius napísal:Keď má hrdosť. tak môže odísť (z témy) - znamená nereagovať...proste ignorovať...a uznávam schw33k jej nemal napísať, že je zgerba aj keby bola akákoľvek, lebo je dievča...ale ten problém by si mali riešiť oni dvaja, ak vôbec niekto...
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 19:10 )
prepaac ja musiiiiim to sa neda odignorovat...fikus-kukis napísal:Nerozoberať, nepitvať, nereagovat ... druhá strana bude robiť to isté a bude mier (na chvíľu)
-
Sagittarius
Guru
To som písal o melisse, ale môže to platiť aj na teba...a nadávky by sa mali riešiť cez SS a bol by iba váš problémchococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
A ešte si sa pýtala prečo? Múdrejší ustúpi...
ja som začal na Teba útočiť až po "strašných chudákoch" a "tupých ľudoch", ale už ma to úprimne prestalo baviť..chococet napísal:to je krasne ze? ale preco si tam nedal aj to preco som tak reagovala neviem kto tu prvy zacal s tymi urazkamy "zberba ,ci zumpa" atie tvoje slovne skvosty ci kto to pisal...
ale ty mňa môžeš nazývať ako chceš, boha fakt si tak prije*** totálne či čo ?chococet napísal:ako preco by som mala odyst ja ?ja sa nenecham nikym urazat a urcite niekym kto ma ani nepoznaa ide si ma tu zaradovat do zumpy ako vazne je to dost trapne ajemi luto ze to nevidite...
Týmto pádom pre dobro všetkých končím..nemá to úroveň
//
chococet napísal:hmmm dakujem myslim ze viaceri sa potesia uz chod...
LoLmelissa napísal:no chod primitivov je tu dost aj bez teba...