Odosielanie súkromných správ
Odosielanie súkromných správ
Mám menší problém. Keď som odosielal súkromnú správu tak po odoslaní som ju našiel v sekcii "nedoručené". Myslel som si, že je to kvoli problémom s mojim netom tak som správu odoslal dokopy 3 krát
. Objaví sa to v zložke "odoslané snáď až potom čo si správu druhý užívatel prečíta? Dosť ma to zmiatlo.
bože čo ste nechápavý?..pošleš správu..presunie sa ti do nedoručených ak daný user je offline..ak si ju prečíta správa je odoslaná..ak si ju ešte neprečítal tak ju možeš upravovať..ale to len vtedy ked je v tych nedorucených..
//GothaR: tak nejako, LOCK (Vy by ste boli schopni sa tu este na troch stranach hadat o tom, ako to je. Proste si ju precita, tak sa presunie do odoslanych.)
//GothaR: tak nejako, LOCK (Vy by ste boli schopni sa tu este na troch stranach hadat o tom, ako to je. Proste si ju precita, tak sa presunie do odoslanych.)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dorucene - moje spravy, ktore som dostal 
Odoslane - spravy, ktore som odoslal a uzivatel si ich precital
Nedorucene - spravy, ktore som odoslal, ale uzivatel si ich neprecital (nebol online alebo bol online a neprecital si spravu, v tomto pripade sa nerozlisuje ci bol alebo nebol online, pokial si spravu neprecital, tak ostava medzi nedorucenymi)
Ulozene - spravy, ktore som si ulozil
Odoslane - spravy, ktore som odoslal a uzivatel si ich precital
Nedorucene - spravy, ktore som odoslal, ale uzivatel si ich neprecital (nebol online alebo bol online a neprecital si spravu, v tomto pripade sa nerozlisuje ci bol alebo nebol online, pokial si spravu neprecital, tak ostava medzi nedorucenymi)
Ulozene - spravy, ktore som si ulozil