Mám menší problém a potreboval by som poradiť . Mám priateľku 16 ročnú. 1. krát som ju videl asi pred rokom na internáte a niečo som k nej začal cítiť, ale neopovážil som sa k nej vôbec prihovoriť. Neviem prečo, ale asi kvôli tomu, že sa na mňa dosť čudne pozerala, neopísateľne . Ku koncu školského roku prišiel za ňou vtedajší priateľ, ktorý bol môj kamarát a začali sme sa rozprávať, robil som si z neho srandu
Pred týždňom sme si spolu sms-kovali a vybral som sa teda za ňou do PD. Prechádzali sme sa po parku, zobral som ju na caffé . Celé popoludnie sme spolu strávili a večer sme išli domov . Pred odchodom som sa rozhodol ju pobozkať . Do noci sme si ešte sms-kovali a ja som nad ňou vkuse rozmýšľal čo k nej vlastne cítim, či je to láska, alebo len nejaký chvíľkoví dojem, ale ta láska prevažovala . Keď som zaspal, zobudila ma od nej sms a napísala mi, že spoznala najúzašnejšieho človeka a že ma ľúbi .
Prišli sme na internát a išli sme von. Všetko v poriadku, bol som rád, že je so mnou, ďalší pekný deň za nami
Štvrtok to isté...
No neviem, čo si mám o tom myslieť . Na intráku sa dosť dlho šíria reči, že rieši aj s 5timi naraz . No ja tomu nechcem veriť, pretože to môžu byť hlúpe keci .
Skúste mi nejako poradiť, čo a ako ďaľej . Mám ju fakt veľmi rád a nerád by som ju stratil.
Ďakujem.