Ženské reči
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
takže k téme..milujem takéto ženské reči..ked dievcata sú nafúkané a chovajú sa ako keby ziedli celý svet..majú hlúpe otázky a tvária sa že oni su niečo viac..takéto reči neznášam a vobec aj tie dievčatá čo to produkujú..niektorá dievčatá by radšej ústa nemali otvárať
btw--to bolo nad černevou čiarou
btw--to bolo nad černevou čiarou
-
chococet
Light Expert
mylsim ze je dobre ked si aj taketo dievcata otvoria usta aspon tak sa predsta clovek prezentuje a druhy si o nom mozu usudit svoj nazor..predsta kazdy sme nejaky jak su typicke zenske reci su aj typicke muzske reci zato sa predsta nebdueme neznasat myslim ze vsetky tieto rozdielnosti robia svet krajsim=P
faktom je,ze to co si napisal je v spolocnosti nejak "predpisany" ideal chlapa...a vela zien si mysli(aj ked to ani len netusia),ze aj oni po takom tuzia....nakoniec vsak zistia,ze mozno je to pre ich povahu prilis velke dobro a same su horsie ci blaznivejsie..a potom si takeho chlapa aj hladaju...skutocnostou vsak aj je,ze vela z nas je rado ,ked sa taky muz objavi ...
..jednoznacne vsak plati kolko ludi,tolko chuti.. 
-
Sagittarius
Guru
-
Fabo
Hardcore addict
fikus dik za to zhrnutie "get real, little girl", sa mi fakt paci 
jenny a o tom to je. Nakecaju kazdemu ze akych oni chcu skvelych zlatych chalanov - a potom skocia za grazlikom. Preco asi? Lebo ich proste ti zlati chalani nepritahuju? Lebo grazlici povedia rovno pod sem ja ta cem? A zlati nie? Tak kde je problem - dojdem ja, ked nechcem priamo, tak naznaky... a on uz sa chyti. Ale nie, to si nemyslim.
A nechodte na mna s tym ze "je pre mna prilis dobry" - to je asi najvacsia hovadina co sa da v tejto sfere povedat.
jenny a o tom to je. Nakecaju kazdemu ze akych oni chcu skvelych zlatych chalanov - a potom skocia za grazlikom. Preco asi? Lebo ich proste ti zlati chalani nepritahuju? Lebo grazlici povedia rovno pod sem ja ta cem? A zlati nie? Tak kde je problem - dojdem ja, ked nechcem priamo, tak naznaky... a on uz sa chyti. Ale nie, to si nemyslim.
A nechodte na mna s tym ze "je pre mna prilis dobry" - to je asi najvacsia hovadina co sa da v tejto sfere povedat.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru