Zdarec,
Mam stranku http://interierovydesigner.cz/images/ko ... upelny.php a v pravem hornim rohu je tlacitko "Miniatůry" kdyz na nej kliknete tak se Vam ty miniatury zobrazi ale ja bych potreboval aby se ty miniatury zobrazili hned jak se otevre ta stranka. Tusite nekdo jak to takhle poresit??
dekuji
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 12:26 )
Up
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 21:49 )
To se tu fakt nenajde nekdo kdo ovlada JS??
Shanim nekoho kdo umi delat s JavaScriptem
-
Kamosko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ono sa to da vyriesit aj cez CSS .. ked si to nastilujes tie kontainery, neviem presne ako funguje ten JS , ale mohlo by to ist ak si do CSS pridas ..
ak to nepojde tak potom ti pozriem do toho JS ok ? , len nechce sa mi do toho vrtat ked to mozno pojde takto. 
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 22:39 )
ak ti to nepomoze tak som ti pozrel do toho JS
takze v tomto js ...
si najdi riadok: 348 a zmen
na toto:
Kód: Vybrať všetko
div .carouselContainer {visibility: visible; opacity: 0.9; top: 0px;}//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 22:39 )
ak ti to nepomoze tak som ti pozrel do toho JS
takze v tomto js ...
http://www.interierovydesigner.cz/scripts/jd.gallery.jsKód: Vybrať všetko
this.carouselContainer.set({'opacity': this.options.carouselMinimizedOpacity, 'top': (this.options.carouselMinimizedHeight - this.carouselContainer.normalHeight)});Kód: Vybrať všetko
this.carouselContainer.set({'opacity': this.options.carouselMinimizedOpacity, 'top': 0});-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kamosko: to nie je pekné riešenie, lebo on chce aby to bolo na začiatku otvorené. Ty mu síce dáš výšku aby vypadal ako otvorený, ale je zavretý (červená čiara je tmava, a hore vidno tiež tlačidlo na zobrazenie miniatúr). Omnoho rozumnejšie je v inite toho carouselu zavolať aby sa otvoril po vytvorení, nemyslíš? 
okolo riadku 398 je: tak tam pridáš riadok this.showCarousel(); a bude to vypadať:
a fikotek: nabudúce si odpusti toho nooba čo nevidí do js
Nepodpisujem sa pod žiadnu karmu, ani + ani -. A nemusíš mi ani vysvetlovať prečo to upuješ, velmi dobre viem ako autoedit funguje, veď som ho napísal ja
okolo riadku 398 je:
initCarousel: function () {
this.createCarousel();
this.fillCarousel();
if (this.options.carouselPreloader)
this.preloadThumbnails();
},Kód: Vybrať všetko
initCarousel: function () {
this.createCarousel();
this.fillCarousel();
this.showCarousel();