Google Adsense - Jazyk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Google Adsense - Jazyk

Príspevok od používateľa Soviet »

Chcem sa opytat, ci je mozne zmenit v google ads, aby mi zobrazovalo reklamy aj zahranicnych stranok.
Neviem odkedy, ale ako som nahodil nedavno Google adsense tak mi idu vzdy len reklamy na slovenske stranky..Treba nieco nastavit aby zobrazovalo aj zahranicne?

Lebo ked dam stranku prelozit google translatom do ENG, tak sa zobrazuju hned anglicke stranky.

Thanks
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zalezi na klucovych slovach a najma na IP adrese navstevnika. Ked to prekladas cez ten translator, tak mas zahranicne reklamy, nakolko ten translator vystupuje zrejme pod americkou IPckou.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

hojko napísal:Zalezi na klucovych slovach a najma na IP adrese navstevnika. Ked to prekladas cez ten translator, tak mas zahranicne reklamy, nakolko ten translator vystupuje zrejme pod americkou IPckou.
Takze sa teda neda asi prakticky nijak zabranit zobrazovaniu slovenskych adries ze?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Zalezi to na nastaveni inzercie. Ten, co zdava reklamu si moze vybrat, aby sa jeho reklama zobrazovala iba ludom v urcitej krajine alebo oblasti, to je presne tvoj problem. Musel by si mat stastie na inzerenta, ktory necha svoju reklamu zobrazovat pre cely svet, navyse by sa museli zhodovat aj klucove slova, takze ak chces mat anglicke reklamy, musis mat aj anglicky text alebo zahranicnych(anglicky hovoriacich) navstevnikov.
//
Tusim to bolo takto:
Zacielenie na klucove slova - reklamy reaguju na klucove slova na stranke, teda mas anglicky text, mas aj anglicke reklamy
Zacielenie na umiestnenie - reklamy reaguju na ip adresu navstevnika, zobrazuju mu reklamy na firmy posobiace blizko jeho umiestnenia podla IP
Napísať odpoveď