Ades je medik, takze on o tom vie urcite viac ako Zaxman. Tiez ti radim, aby si sa do cvicenia s cinkami teraz nepustal. S tym zacni o 2-3 roky.chlebik napísal:tak jeden vravy posilovať druhy nie ..........a sme zase doma...........ale tak take jemne posilovanie by nemalo vadiť nie ???
žačiatky break dancu...
ano chcel som sa spýtať či je tu nejaký "breaker" ktorý by nám mohol dať nejaké rady o nejakých cvikoch ako sa majú presne robiť lebo doteraz sa tu písalo iba o tom ako chce niekto schudnúť.Myslím si že pri tom je najdôležitejšia technika toho prevedenia tak o to mi ide alebo či niekto nemá nejaké inštruktážne videá to by bolo asi najlepšie 
kludne sa opýtajte mna ja vám skúsim dáko pomocť
sak sa najprv nauč základné footworky a nejake freezy..potom to zacnes kombinovať..a tak sa ta opýtam a čo presne chces robiť..Popin,Uprocking,Toprock,krump alebo klasicky hiphop style..?najlepšie chodievať na nejaky trening tam ti určite povie a ukaze toho viacej ako ja..
sak sa najprv nauč základné footworky a nejake freezy..potom to zacnes kombinovať..a tak sa ta opýtam a čo presne chces robiť..Popin,Uprocking,Toprock,krump alebo klasicky hiphop style..?najlepšie chodievať na nejaky trening tam ti určite povie a ukaze toho viacej ako ja..
Fúha to som ani netušil že sa to takto rozdeľuje já sa tomu nechcem venovať nejako "závodene" že by som niedke musel chodiť pretože na to by som nemal čas, ja by som chcel len tak vo voľnom čase sa niečo naučiť keby si niečo také lahšie pre amatéov vedel nejako popísať alebo keby si mal nejaké video ako sa to robí tak by som sa to chcel naučiť 
heh..ja som nikdy nebol na taketo veci
on si tam pomaha druhou rukou ked si to vsimnes..to je fakt len o treningu..je to tam celkom pekne vysvetlene ale chce to len trenovat..ja ked som zledoval kamošov čo taketo veci robili tak tiež..len a len trening..vzdy v telocvicni skusal a skusal a postupne sa do toho dostal
tak vsetko je to o tom, ci to chces naozaj robit a velmi ta to bavi alebo je to len na chvilu. A v break dance mozes robit fakt rozne veci. ani si nepovedal co presnejsie. Ci salta, windmill atd... ale na youtube mas toho dost. aspon zaklad 
-breakdance
-popin
- locking
a podla mna je locking a popin zaujimavejsi nez breakdance
a podla mna je locking a popin zaujimavejsi nez breakdance
A co takto chlapci ked mam 17rokov 198cm a 115kg ?
. Este ze ja som pri inom sporte.
Ale k teme urcite by som nezacal s posilovanim v tvojom pripade, lebo urcite nechces mat 165cm ? A posilovanie moze zastavit rast(nevyznam sa do toho ale ked som bol mladsi tak mi to vraveli). A tie brusaky kliky tak minimalne tych 30. A ak si otuzilec by bodlo rano si ist zabehat, ale tak no nie kazdemu sa chce (napriklad mne sa nechce). Inak drzim palce
Ale k teme urcite by som nezacal s posilovanim v tvojom pripade, lebo urcite nechces mat 165cm ? A posilovanie moze zastavit rast(nevyznam sa do toho ale ked som bol mladsi tak mi to vraveli). A tie brusaky kliky tak minimalne tych 30. A ak si otuzilec by bodlo rano si ist zabehat, ale tak no nie kazdemu sa chce (napriklad mne sa nechce). Inak drzim palce