edit: skoda ze nik nevie pomoct
Need for speed UNDERCOVER
-
Blackmoon69
Light Expert
sakra, stiahol som si prirate gay verziu, cracknem a hodi chybu aplikacie, stiahnem si 0x001 ci ako to je, instalnem a zasa to iste, pak stiahnem verziu od reloadned a zasa chyba aplikacie...fnuq skoda, ja si to asi nikdy nezahram, a popritom mi slo PS na HIGH, tak pc na to slabi vobec nemam ;(
, a format pc nemozem, bo tu mam vela toho na to 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
presne tak ako kolega ,ja som normalne v soku ,myslel som si ze pro street je uz vazne dodrbkane ako sa len da ,no undercover ma presvedcil o tom ze uz horsie to byt nemoze ,pre boha ziveho to kto optimalizoval zas tu hru ? ved vyzera rovnako ako nfsu 2+ most wanted nejako zmiesane dokopy a seka to jak retardovane ,no to nehovorim este o tom ze mi to ide rovnako na high ako aj na low
mam dualcore ,2gb ram a radeon 2600pro a myslim ze na tych low by to malo slapat
mam dualcore ,2gb ram a radeon 2600pro a myslim ze na tych low by to malo slapat
-
Blackmoon69
Light Expert
Aj mne to sekalo dal som crack od reloaded a ide to perfektne a to mam o trochu slabsi pocitac este ako tyINDIGOcorp. napísal:presne tak ako kolega ,ja som normalne v soku ,myslel som si ze pro street je uz vazne dodrbkane ako sa len da ,no undercover ma presvedcil o tom ze uz horsie to byt nemoze ,pre boha ziveho to kto optimalizoval zas tu hru ? ved vyzera rovnako ako nfsu 2+ most wanted nejako zmiesane dokopy a seka to jak retardovane ,no to nehovorim este o tom ze mi to ide rovnako na high ako aj na low![]()
ako je mozne, ze to ma tak vysoke naroky fakt netusim. pustil som to na 104*768 a cakal by som vacsiu plynulost vzhladom na grafiku. ta grafika si vobec nezasluzi vyzadovat taky vykonny PC. na C2Q s 9808 GTX+ to nefacha tak ako by malo a grafika sa mi zda byt slabsia ako pri pro street, ktory mi bezal s maximalnymi detailami a 4xAA. zvlastne. kazdopadne ma milo prevapila moznost spomalit cas ako pri most wanted. celkovo zaujimavy napad. len skoda, ze spravanie sa tych aut je az tak hrozne neskutocne. kazdopadne tato hra nema byt simulator, ale na hranie sa a pobavenie. na brzdu som zatial ani len nepozrel. ked uz vidim zakrutu, ktora vyzera byt nezvladnutelna (180 stupnov), staci spomalit cas a v pohode ju vybrat aj v rychlosti 130km/h so znizenim cca na 100km/h. co hodnotim ako velke plus je moznost hned zavodit vyberom miesta na mape. odpada tak behanie po celom meste za zavodmi. co ma nemilo prekvapilo je ustavicne strhavanie penazi za vysoku rychlost, nicenie majetku, etc. ako mam vyhrat zavod aby som nemal vysoku rychlost? zmysel mi to nedava. aj tak urcite tuto verziu dohram na rozdiel od pro street.
ja to hram na pomerne slusnej zostave (2jadrovy 3Ghz procak, 4gb ram, 4870) a mam tiez vsetko na max ale je to velka bieda, MW vyzeral omnoho lepsie, no skoda slov.....p4ra napísal:Mne osobne ta grafika az taka strasna nepride. Neviem, na akych strojoch to hrate a na akych grafikach. Ale vsetko max. na najvyssom rozliseni je celkom OK. Nehovorim, ze by nemohlo byt lepsie, ale da sa to.
-
Blackmoon69
Light Expert
-
juro522
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Serus to robilo aj mne lebo som namiesto cracku prepisal iba to "paul.dll" a ties mi to tak zamrzalo a musel som znizit uroven grafiky ale dal som crack od RLD a povodny "paul.dll" a slape to v celku dobre: 1024x768, v-sync-ON, AA-6x, CAR-HIGH, WORLD-MEDIUM.Kvako napísal:neviete prečo mi robí ked hrám,že mi zmodrie obrazovka a priblíži mi na auto potom donačíta okolie a tak ma pusí hrať dalej čím to môže byť???
Môj PC: amd dvojjadrový 2,8 Ghz,2Gb ram,512 mb 8600Gt grafika,ved odporúčané splna.tak prečo??
A zostavu mam: pentium 4 3.00GHz, 2GB ram, 8600GT 512MB.