tá hra je vážne prepadák,šak stým šitným nisanom sx240 čičo to je som predbehol Lamborginny.Grafika je ťiež hnusná,autá vyzerajú ako keby boly z umeliny a to nehovorím radšej o farbe auta a vynilov.úplne sitná hra....a to sekanie....
no tak NFS zase raz "nesklamalo" však toto je uplný prepadák,len take bezcielne jazdenie grafika veľká bieda,no a k ovládaniu sa radšej ani nejdem vyjadrovať,mám taký pocit že auto ani nepotrebuje brzdy.Fakt jeto katastrofa
takze pre mna tak isto sklamanie, ocakaval som viac vobec nic nove nepridali, cela hra mi pripada ako datadisk ku Most Wanted v kabate Pro Street. Nemozem si pomoct, ale GRID je lepsi vo vsetkom.
A co na základě použitých konfigurací kolegové vyvozují? Třeba to, že pokud chcete hru hrát plynule alespoň v rozlišení 1280x1024 s plnými detaily, budete potřebovat alespoň procesor E7300/Q6600 s Radeonem HD 3870 nebo GeForce 8800GT.
Nebo že zapnutí čtyřnásobného vyhlazování hran zase příliš výkonu - snad s výjimkou Radeonu HD 3870 - neztratíte, takže jej lze jedině doporučit. A závěrem i tolik, že karty předchozí generace, ať už X1950 Pro nebo 7900 GT, si s hrou už de facto neporadí.
haha obsadil som druhe miesto ako u procesorov tak aj u grafiky..tak som zvedavy..uz mi to cakanie pomaly lezie na nervy..ja verim ze to nebude az taky prepadak...lebo ked si zoberiete..ostatne nfs..tam tiez brzdy netrebalo..idete na doraz furt..fyzika tiež nič..na dialnici vas dobehne džip a vy mozte mat aj formulu..a podobne
mne to ide tak okolo 25 fps ale ked zavod kde je viacej aut tak to klesa hlboko pod 20....mam to nastavene na 1024.768 a vsetko high...a pc mam amd 5200,2GB ram,Geforce 9800GT....prostreet mi islo o mnoho lepsie
už som to prešiel.. asi v druhej stvrtine ma to prestalo bavit no zas ma to chytilo. Na Undercover.cz celkom slušne info o hre a dosť aj videí. Škoda len že moj kompík nedosahuje tu kvalitu ako vidim na videach sakra. Nemozem kazdy rok davat strasne prachy do kompu. TO nie je zivot, to je smrť.