prečo? náhodou môže vzniknúť celkom zaujímava diskusia, uvidíme.
K téme: predpokladám že si ešte na základnej alebo strednej, keď máš k škole takýto postoj. Ja do školy chodím rád, lebo som si vybral študovať to čo ma bavý. Nemusím sa učiť veci ktoré mi na základnej/strednej nešli a nudili ma.
No, ja kludne poviem ze ma bavi, aj ked som este len na strednej.. neberiem ju ako naku hroznu povinnost, ani sa jej nak nesnazim vyhybat.. u nas je skola taka pohodicka (gjh)..
no momentalne som v prvom rocniku na gymnaziu... a je to zatial v pohode, pri zivote ma drzi predstava ze uz v tretom rocniku budem mat len volitelne predmety, co si myslim ze je velmi dobre ze budem robit len to co ma bavi a 4 roky na strednej skole budu urcite super a je to nieco ine ako ZS alebo vysoka skola cize sa dost tesim
audiotrack napísal:prečo? náhodou môže vzniknúť celkom zaujímava diskusia, uvidíme.
K téme: predpokladám že si ešte na základnej alebo strednej, keď máš k škole takýto postoj. Ja do školy chodím rád, lebo som si vybral študovať to čo ma bavý. Nemusím sa učiť veci ktoré mi na základnej/strednej nešli a nudili ma.
...a preto si sa doteraz nenaučil kde sa píše aké I/Y. Tomu sa hovorí "kultúra národa".
//audiotrack: áno, preto slovenčina mi iba kazila primer ktorý som musel vylepšovať matikou/informatikou/fyzikou
audiotrack napísal:Ja do školy chodím rád, lebo som si vybral študovať to čo ma bavý. Nemusím sa učiť veci ktoré mi na základnej/strednej nešli a nudili ma.
Chodíš na UKF FPV KI? A to ťa fakt všetko baví? Ja som tento rok prerušil štúdium na EXBC. 1.roč. ma bavil, ale od druhého ma to prestalo baviť. Najmä, keď začalo to programovanie, som si povedal že veru to asi nepôjde.
audiotrack: ak, tak to bude naozaj iba nahodou skola ma bavi, cim dalej tym viac, neviem si predstavit, ze by som robil alebo tak. niekedy mam dokonca nutkanie ist po skole skusit phd, lebo si neviem predstavit zivot bez toho, aby som sa nieco ucil. nemyslim zrovna sedenie nad hrubymi bychlami, skor tak vseobecne. ale inak ma skola bavila stale, okrem zakladnej, lebo tam boli neuveritelne sproste ucitelky a cista drezura.
ja chodim do 3tieho a hnusi sa mi to[mam pocit ze nasa skola si mysli ze nas rezim vyzera ako spat - skola - obed - ucenie - vecera - ucenie -spat];
4ty bude lepsi, kazdopadne bez dejepisu, chemie, biologie, nosky...
a na vysoku sa tesim, vypadnem z domu [dufam]
mna prestala bavit az vysoka. na strednu som chodil pomerne rad an vysku zu moc ne
//mozno by nebolo od veci premenovat temu na "Koho bavi skola" namiesto "skola" takmer som tuto temu ani neotvoril. som myslel ze daky lenivy sopliak chce aby mu dakto zasa domace ulohy porobil
/// alebo hlasovanie
//// dobre asi uz prilis vymyslam
Fuuuha. Chodim do gympla no. Su dni kedy sa tesim, su dni kedy sa netesim. Su uciva ktore ma bavia, su take, ktore ma nebavia. Bez matiky a nemciny by som bol na tom urcite lepsie, no to sa neda. No jedno chlieb nas kazdodenny tak musim :-/.
nemozem povedat,ze ma bavia vsetky predmety,ale neviem si predstavit,ze by som chodila na nejaku inu skolu...vsak som si to vybrala,tak sa nemozem stazovat sice obcas nadavam,no myslim ze od buduceho roka to bude uz lepsie,nie len sama teoria,ale konecne aj nejaka prax(teda ak prejdem do vyssieho rocnika )
vybral som si sam a dobrovolne a robim to preto lebo to chcem a chcem s tym robit. len ma tam nebavi chodit a sediet tam a dlho pocuvat tie mudre reci. daktore predmety su totiz otravne
len uz mam pocit ze sa dako pridlho ucim az ma to nebavi. celu strednu som sprtal...... zisla by sa pauza, len mam strach ze po takej pauze by som sa do toho znova nedostal
ja to tak beriem. naucit sa to da ak je odkial len pisem ze oproti strednej sa ucim ovela menej rad..... iked je pravda ze je toho asi 300x viac takze to presytenie uz muselo dojst
inac nepoznam moc ludi co si povedia "yeeeeeeees skuska z anatomie/rimskeho prava/pruznosti,pevnosti (dosad hociktoru skusku na hociktorej skole kde treba viac ako 3 dni ucenia)"
ale uznavam ze daktore predmety su na nasej skole (strojnicka) zaujmave a ked prejdem vseobecnym 2 rocnikom tak v 3 to bude viac profilovane a zaujmavejsie
Stenky napísal:inac nepoznam moc ludi co si povedia "yeeeeeeees skuska z anatomie/rimskeho prava/pruznosti,pevnosti (dosad hociktoru skusku na hociktorej skole kde treba viac ako 3 dni ucenia)"
to si povedia vsetci tesne po tom, ako tu skusku zlozia
no ja som sa na vysku nedal nebavi ma ucenie to co by som chcel robit sa da aj bez vysky... stredna bola lahoda normalne mi to chyba lebo po skole ta caka uz len praca