mam v gta chbu ked prejdem 1misiu tak sa to pekne ulozi ale ked zapnem a zasa otvorim gta tak tam ten save neni robi to aj kamosovi a ten povedal ze to tak je len pri prvej misii ostatne idu tak pls hodte save. Na 100% to tak pojde kamosovi islo ale je na dovolenke takze pls poslite mit to
prosiiiiim budem moc vdacny poslem aj wm ked xcete ale poslite mi to pls
takze pls hodte mi save po prvu misiu DIK
SAW napísal:mam v gta chbu ked prejdem 1misiu tak sa to pekne ulozi ale ked zapnem a zasa otvorim gta tak tam ten save neni robi to aj kamosovi a ten povedal ze to tak je len pri prvej misii ostatne idu tak pls hodte save. Na 100% to tak pojde kamosovi islo ale je na dovolenke takze pls poslite mit to
prosiiiiim budem moc vdacny poslem aj wm ked xcete ale poslite mi to pls
takze pls hodte mi save po prvu misiu DIK
Linkman napísal:nuž ja som bol stale pred vlakom a on strielal a strielal ale stihol sundat z celej trasy akurat jednoho
lenze ty nemas ist pred vlakom ale vedla vlaku povedla druhej kolaje
aby mohol strielat priamo na nich!
btw ja mam tiez full na nom, ziadny tul stamina celkom fici
Ludia ako sa volá ta chorá pesnička na ktorú tancujem v tej misii čo som šlohol ten dj van ? ja s tej pesničky nemôžem dajako ma chytila...
Lol dnes som sa dal v San Andreas do kopy so ženskou čo som zachranil v horiacom baráku - dalo to zabrať
Linkman napísal:Ludia ako sa volá ta chorá pesnička na ktorú tancujem v tej misii čo som šlohol ten dj van ? ja s tej pesničky nemôžem dajako ma chytila...
Lol dnes som sa dal v San Andreas do kopy so ženskou čo som zachranil v horiacom baráku - dalo to zabrať
Ta PI*A ma hned na druhom rande tak nasrala ze schytala brokovnicou do hlavy, a poviem ti ze mala vydrz , bolo treba aj viackrat.