CSS Hrou
-
w1k
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
CSS Hrou
pre vsetkych, ktori sa chcu ucit CSS trochu profesionalnejsie:
http://vc.podstromami.com/csshrou.htm
momentalne pre tento projekt chystam vlastnu domenu, novu grafiku, moznost uploadnut html, atd.. nasiel by sa niekto na pomoc? mensie php veci, grafika - ikonky.
http://vc.podstromami.com/csshrou.htm
momentalne pre tento projekt chystam vlastnu domenu, novu grafiku, moznost uploadnut html, atd.. nasiel by sa niekto na pomoc? mensie php veci, grafika - ikonky.
-
w1k
Light Expert
vdaka, bolo by to ok, ale zverejnil by som to zatial na povodnej domene.. kym nebude nova. posli mi to na mail.. nesmu tam byt vsak hacky a css len pre ie.
s tou grafikou tiez vdaka, este by som sa ozval.
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 10:09 )
robim na novom designu, cele by to malo byt vo wordpresse. nechcel by niekto pomoct?
s tou grafikou tiez vdaka, este by som sa ozval.
//autoeditácia príspevku ( 20 Nov 2008, 10:09 )
robim na novom designu, cele by to malo byt vo wordpresse. nechcel by niekto pomoct?
-
audiotrack
VIP
preklikal som si tvoju stranku a musim povedat strasne si series do huby ...
pisal si to kazdopadne pred 2 rokmi ale aj tak ... inak aby som zhodnotil ... snazis sa pisat nieco zaujmave ale tvoja stranka dokaze uputat len amaterov a ludi ktory sa webu nerozumeju, ale to je asi aj tvoj ciel - uz len to ze pises po slovensky, kazdy trochu zdatny developer ovlada anglictinu lebo je to nutnost, keby si pisal anglicky, je tvoja potencialna cielova skupina xyz krat vacsia ...
kliknem pravym, dam view source a co nevidim...Často je možné všimnúť si v kóde stránky Anglický slang. To nemusí pôsobiť dôveryhodne. Webdesignér sa snaží byť IN, selektory v css napíše v Anglickom jazyku. Používa dokonca slovné spojenia. To je celkom zbytočné a pôsobí to drzo. Používajte Slovenčinu.
Kód: Vybrať všetko
<div class="separator"></div>