Mam ponuku vymenit tento book
HP DV 5000 - AMD TURION 64 ML-34 1800 MHZ, 754, ATI XPress 200, 1gb ram, 100gb disc
za
Fujitsu AMILO - 12 palcovy, je to dual core 1,8ghz, 100gb harddisk, 1gb ram, dvd napalovacka.,
Pacia sa mi male booky chcel by som radsej maly ako velky. Len neviem ci je to dobry trejd skuste to nejak ocenit a poradit.. dik.
Vymena notebookov
-
Kamosko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
mam ho ako druhy doma mam stolovy ktory stale vyuzivam ten nb nosim len na prenos ked idem niekde ukazovat veci klientom nic viac..GothaR napísal:Ak mas to HPcko ako jediny pocitac, tak nemen. 12 palcovy notebook by som bral iba ako druhy pocitac na prenasanie. Na normalnu pracu je podla mna uplne nevhodny.
V cenach sa nevyznam, ale parametrami su na tom skoro rovnako - az na graficku. Ale 12ky su vacsinou drahsie, takze podla mna je to ok. Urcite sa v cene nezhoduju presne ale len takto od oka ked na to pozeram sa mi to zda v poriadku.
Potom je tu uz problem s tym, ze je to pouzivany notebook, takze moze byt spadnuty a moze tam byt nejaka skryta vada na ktoru sa nemusi vztahovat zaruka.
Potom je tu uz problem s tym, ze je to pouzivany notebook, takze moze byt spadnuty a moze tam byt nejaka skryta vada na ktoru sa nemusi vztahovat zaruka.