Spomalený a takmer nefunkčný windows vista

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bigbob
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Spomalený a takmer nefunkčný windows vista

Príspevok od používateľa Bigbob »

Ahoj, potreboval by som zase menšiu pomoc (teda suseda by potrebovala pomoc :D )

Predomnou je momentálne notebook značky asus s OS Windows Vista. Jeho chod je ževraj od rána velmi spomalený a odkazy na ploche sa nedajú spustit. Takmer každý program, ktorý spustíme stále zamŕza. Došli mi nápady

P.S. notebook sa mi nechce úplne reštartovat, bude treba počkať kým sa vybije. Nod 32 tiež prestal fungovať a windows defender nič nezistil

RSVP :(
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Chcem vidiet do polovicee restartnuty system :D Teraz podrz tlacidlo na zapnutie, az kym sa ti nevypne. Potom ho zapni a vlez do safe modu. Malo by ti to ponuknut, pretoze si ho takto vypol. Tam to potom vsetko preskenuj.
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

pato83 napísal:Chcem vidiet do polovicee restartnuty system :D Teraz podrz tlacidlo na zapnutie, az kym sa ti nevypne. Potom ho zapni a vlez do safe modu. Malo by ti to ponuknut, pretoze si ho takto vypol. Tam to potom vsetko preskenuj.
takže: vybili sme baterku a po troche úsilia systém nabehol normálne.

Predtým, sme mohli držat tlačtlo na vypnutie systému kolko sme chceli ale nereagovalo to. A pardon za zbytočnú tému. :oops:
Napísať odpoveď