Project Torque
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Project Torque
Hravate niekto tuto hru ? je to free ( aspon myslim ) mmorg, ovladanie fajn aj ked sa to neda porovnavat z lfs a inymi simulatormi. Celkom ma to bavi. Co na nu hovorite ?
Re: Project Torque
Pozerám že to vôbec nevyzerá zle, tak reku to skúsim...
Stiahol, nainštaloval, updatol...
A ked sa mám prihlásiť, stále mi to vyhadzuje error že sa nemôže prihlásiť.. Kukal som aj FAQ na stránke, ale asi som mongol alebo kerú onú...
V položke ID má byť môj nick alebo čo?

Stiahol, nainštaloval, updatol...
A ked sa mám prihlásiť, stále mi to vyhadzuje error že sa nemôže prihlásiť.. Kukal som aj FAQ na stránke, ale asi som mongol alebo kerú onú...
V položke ID má byť môj nick alebo čo?
mmorpg s autami? Hned idem tahat 
Aby ste nemuseli hladat: http://www.gamershell.com/download_20617.shtml
//aha, no to je skoro to iste
Aby ste nemuseli hladat: http://www.gamershell.com/download_20617.shtml
//aha, no to je skoro to iste
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
jazdite zatial arcade VS po internete, nazbierate RP body a XP- xperience, za RP nakupujete..AP body si mozte kupit, zevraj 1Sk=5AP ale da sa hrat aj bez toho v pohode .. za AP body su napr licensovane auta.. nelicensovane su za AP aj RP.. to hram asi 3 den a uz som prisiel na ovladanie menu atd.. zvyk
pre DUNLOP: musis za regnut a aeria games...
pre DUNLOP: musis za regnut a aeria games...
. http://project-torque.aeriagames.com/info/sysreqDeJF napísal:ake to ma požiadavky?
-
webmasterr
Medium Professional
ja som to hral ked sa hra este iba zacinala..drzalo ma to asi mesiac a potom pomaly preslo, hlavne kvoli tomu ze zozaciatku mate zakladne auto, fajn mate s kym sutazit je to fun, lenze potom som dostal ako gift auto 2 triedy a to mal malo kto, a ty zo zakladnymi s vami nechcu sutazit (lebo ich dost lahko porazite) a potom su tu ty co maju auta kupene a s tymi uz nemate sancu (ano, mozete stale jazdit zo zakladnym autom, ktore sa da vylepsovat, lenze ja som mal svoje uz dost upgradnute a nic moc to s nim nebolo, mal som liona ktory sa dost tazko sprava v zakrutach, a nove sa mi uz robit nechcelo
)...je pravda ze ked som to hral ja..nebolo tam este tolko modov, atd...ale podla mna pokial nemate kupene auto (resp. aspon jedno z naj ktore sa da kupit za AP) tak vas to prestane bavit, pretoze za peniaze sa daju kupit itemy ktore pridavaju dost vyhod, rychlo opravenie, nitro, lepsie drzanie gum na ceste, atd..a samozrejme ovela vykonnejsie auta, tot moj nazor 
webmasterr: no mna to zacina odradzat
Myslienka je to dobra, ale hned mi bolo podozrive, ze celkom podarena hra je zadarmo. A najviac nemam rad, ked takto platenim vyrazne zvyhodnuju platiacich hracov
To mali radsej dat za celu hru jednorazovy poplatok a bolo by. A ako pozeram na tie ceny, tak sa mi viac oplati Live for speed, teda ak by som chcel v najblizsej dobre platit za nejaky automobilovy simulator.
PT idem zmazat a budem pokracovat vo Falloute 1
PT idem zmazat a budem pokracovat vo Falloute 1