Potrebujem licenciu snowboardoveho instruktora

O športe...
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem licenciu snowboardoveho instruktora

Príspevok od používateľa Masaker »

caute neviete ako ziskat inak licenciu asko si srpavit ten kurz cely. .pretoze to stoji enhorazne lowe.. co by sa mi neoplatilo ani robit.. boardovat neije problem, anglictina nieje problem ale problem je cena.. neviete ako a kde inak ziskat tu licenciu? alebo nemate kontakt na nekoho co mi to vystavi bez pi*ov*** okolo toho? myslim skusky jazdy a pod..
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Licenciu ti moze udelit len akreditovana institucia u nas je to tusim SaS, SLZ Sapul mozno este nejaka... C stoji tusim okolo 11k. Nikto ti neudeli licenciu bez kurzu (to ze vies boardovat - nepochybujem ze velmi dobre a ze vies anglictinu - u nas ti treba hlavne polstinu a rustinu, este nemusi znamenat ze to vies ucit). Ja osobne jazdim 17 rokov licenciu som si spravil pred dvoma rokmi a nelutujem tie prachy... dost vela som sa naucil
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

pozri sa. .ja potrebujem vediet.. ci sa mi ta investicia vrati... par ludi som to uz naucil.. zamestananie na vikendy mam iste.. a treba mi len papier! :D
to je jednine co ma brzdi:D
a ty kde ucievas? vratila sa ti investicia. .ako je zhruba platene toto?
bude mi platit licencia udelena v cechach? a este je to tak. .ze neviem aku potrebujem. .chcem ist robit vikendy instriuktora..
... na sk: je akcia za 8 tisic.. a v cechach by som to mal do 5 tisic s plnou penziou:D
reznick
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reznick »

Peniaza sa ti za sezonu v pohode vratia aj ked len budes ucit cez vikendy (samozrejme zalezi od strediska a tvojho volneho casu). Ak si licenciu spravis v Cechach jasne ze ti bude platit aj na Slovensku. Ja som cez sezonu na Velkej Raci, mimo sezony v UK. Ono peniaze nie su jedina vyhoda ked ucis. Ide aj o to ze vo vacsine stredisk dostanes sezonny listok a to nie je vobec zle ;).
Tu licenciu si musis odmakat na tom kurze... fakt ti ju nik neda :( ked uz tak ti to pomoze vymakat tvoj styl. Ja som pred kurzom tiez ucieval znamich a teraz viem ze som ich sice naucil jazdit bez padov ale jazdia proste zle (ako 95 % ludi na doske).
Druha vec je ze tvoj zamestnavatel musi byt niecim kryty... Predstav si situaciu ze mas na svahu klienta a vrazi donho nejaky magor a tvoj klient co ja viem... bude v bezvedomi... to nie je take zriedkave a vedel by si co mas v tej situacii robit? lebo ako instruktor si licenciou si povinny mu okamzite pomoct atd... Su to proste mozno voloviny ale aj o tom ta licencia je...
Dufam ze som ta neznechutil. Radim ti ten kurz si sprav co najskor a potom ta nemusi nic trapit. Kazdu zimu zadarmo na svahu, nejake prachy k tomu...
Este som zabudol s nasou licenciou si moze s vybavit aj ucenie v Alpach ;)
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

parada no chcem si tu spravit.. ale poprosil yb som ta.. odpis mi na icq uz som ti pisal... mam este par otazok a tak.. no.. vies.. nieje mi to lahko len tak 8000 vyhodit a nevediet ci sa mi to vrati a tak.. a ake su tazke skusky.. a aky super treba byt snowboardista.. ci staci bezpecne zijst kopce a pod.. alebo nejake backflipy tam robit :D
aka je vlastne platnost tej licencie? treba nejak obnovit? zaujima ma vsetko kolo toho:D a co ked skusky nespravim? ziadna uhrada nieje? nic.. a opravne sa doplacaju?
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

ahoj odporucam ti www.sapul.sk coskoro zacinaju kurz takze ams cas este
Napísať odpoveď