otazka je v nazve temy - zaujimalo by ma ci by sa nedala stiahnut nejaka utilitka ktora by mi po nainstalovani zmenila prostredie vindowsu z anglickeho na ceske. Kupil som totiz notebook v ktorom je legalny vindows ale vsetky panely su po anglicky a hoci sa v tom vyznam predsa by som dal prednost cestine ak by to bolo mozne bez preinstalovania celeho vindowsu. Viete mi niekto prosim poradit? Vdaka.
Šu-Do napísal:stiahni si cez aktualizaciu jazykovy balik
sudo ale ved on nepovedal ze ma vistu a k tomu toto co si napisal ide len pri verzii ultimate ,co pochybujem ze dostal k notebooku ,ak teda nema nejake delo
INDIGOcorp. napísal:sudo ale ved on nepovedal ze ma vistu a k tomu toto co si napisal ide len pri verzii ultimate ,co pochybujem ze dostal k notebooku ,ak teda nema nejake delo
kde napisal ze ma Vistu ?? hehe ale mal som pravdu tak ci tak.. funguje to tak.. a predsa ma aj tak XP
ja som si tam hodil MUI (na XP v anglictine)
este sa chcem spytat ze ako viem ci mi treba tahat verziu 32 bit alebo 64 bit??? vdaka za asi odpoved na trivialnu otazku ale som v tych veciach zelenac
Zdravím.
Neviete či sa dá samostatne stiahnuť ten český MUI či LIP či čo to je?
Na internete som našiel len slovenský ale ja potrebujem český. Prinajhoršom anglický.
cesky nieje pretoze existuje nativna ceska verzia windows xp ,anglicky tiez nieje pretoze je tam ten isty problem ako pri ceskej ,lip existuju len v jazykoch v ktorych nebol vydany normalne windows
inak ako bolo spomenute nie ,widnows je primarne aj cesky aj anglicky ,lip existuje len na anglicku verziu systemu a to len pre jazyky ktore v primarnej instalacii neexistuju