caute, segra ma tuto kartu v kompe a ked hrava hry tak jej to dava az extremne teploty. tak by sme nato potrebovali neaky lepsie chladic ale neviem ktory, lebo na tichepc neni ani jeden kompatibilny s nou... a zarazilo ma ze ani accelero
cena max do tych 1000sk +-100sk
Filipito napísal:caute, segra ma tuto kartu v kompe a ked hrava hry tak jej to dava az extremne teploty. tak by sme nato potrebovali neaky lepsie chladic ale neviem ktory, lebo na tichepc neni ani jeden kompatibilny s nou... a zarazilo ma ze ani accelero
cena max do tych 1000sk +-100sk
K+ iste
filipito ,no neviem neviem ale podla mna za tu cenu ked predas toto co ma ona tak kupite nieco ovela vykonnejsie a nestratite ani korunu
nj hej ,ved predate to za co ja viem 800sk , dolozite tych 1000 co ste chceli investovat do chladica a mate grafiku v podobe 3650 alebo aspon nieco take a to je o triedu vyssie za rovnake prachy
neaky debilek co sa do toho nechape by ti za to v pohode dal aj 800-1000.....
ale mozno by stacilo len upratat v kompe kable a pridat 1 vetrak a teplory by hned klesli...ta karta je pasivne chladena nie??
nemas tam neporiadok v kabloch????
mne po upratani kablou klesla teplota kazdeho komponentu o 10-15 stupnou.....a ked som vycistil chladice (boly cele od prachu) tak procak a grafka klesli este o 2-3 stupne ...... takze upratovat sa oplati
keby ani to nepomohlo tak skus priamo ofukovat chladic na grafike (privadzat na nu priamo cerstvy vzduch)
dnes som sa skusal hrabat v kabloch a som ich s tymi paskami postahoval (myslim ze viete oco sa jedna ) a nenabehol mi hdd tak naozaj ma to tam velmi blbo spravene
ESKA pasky su na upravenie kabelaze najlepsie ...nevem preco ti nenabehol hdd ... ale bez poriadneho airflow-u ti je hocijaky drahy chladic akurat na 2 veci......