Otestujte si rýchlosť pripojenia...
-
andrejko_svk
Light Expert
ako strasny drist su tie merace rychlosti. Su strasne velke vykyvy medzi jednotlivymi servermi a hlavne medzi internetovymi prehliadavacmi. Mam 32mbitove pripojenie. DSL.sk cez firefox mi ukaze cca 1mbit. DSL.CZ cez FF nieco okolo 12mbit. IE tiez ukazuje inac napr. dsl.sk ukaze kolo 8mbit. a dsl.cz 19-20 tak napodobne je to i s operou.
dsl.sk, dsl.cz, speedmeter.sk, speedtest.net strasne o nicom su. este ked speedtest.net mi ukaze ping 700ms tak uz nemam co dodat
Najlepsie ako si zistit vasu rychlost je dat stahovat nejaky vacsi subor zo serveru, ktory neblokuje rychlosti. (napr. aj www.tahaj.sk)
alebo este asi dobre ukazuje na stranke www.speedmeter.sk ale meranie cez applet a nie cez prehladavac.
moj net:
Rýchlosť prijímania dát (download) : 4736 kB/s ( 37,9 Mbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 242,4 kB/s ( 1939 kbps )
dsl.sk, dsl.cz, speedmeter.sk, speedtest.net strasne o nicom su. este ked speedtest.net mi ukaze ping 700ms tak uz nemam co dodat
Najlepsie ako si zistit vasu rychlost je dat stahovat nejaky vacsi subor zo serveru, ktory neblokuje rychlosti. (napr. aj www.tahaj.sk)
alebo este asi dobre ukazuje na stranke www.speedmeter.sk ale meranie cez applet a nie cez prehladavac.
moj net:
Rýchlosť prijímania dát (download) : 4736 kB/s ( 37,9 Mbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 242,4 kB/s ( 1939 kbps )
-
vladenko007
VIP
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ide to dobre, problémy s rýchlosťou nie sú. Aj upload ide do 10 MB/s, rýchlejšie nie. 
Nemáš takú dobrú konektivitu do zahraničia, speedtest server je už len v Rakúsku.Zappir napísal:Nevite de by som mohol odmerat 70megove pripojenie? na speedteste som skusal viacero serverov no nenameral som nikde ani polovicu.
-
ChallengerQo
Expert