XP chyba počas inštalácie ERROR

Informácie o software, ankety...
aswer
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

XP chyba počas inštalácie ERROR

Príspevok od používateľa aswer »

Zdravím...

...mám problém pri inštalácií Win XP profesional CZ + SP2 na notebook, akosi mi ho nejde nainštalovať ...tento problém vidím prvý krát...

...po sformátovaní particity "C" (NTFS) a po následnom reštarte mi vypisuje chybu: Error loading operating system_

Ak by niekto vedel poskytnúť solídnu radu bol by som mu vďačný...
,,,podobný problém so po hľadaní na fóre nenašiel...
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Po restarte nestralacaj ziadnu klavesu, aj ked si to pyta. Takze ak si instalator vypyta restart, tak po restarte si stlacil klavesu alebo nie?
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

...po reštarte vypíše klasicky : press any key on the boot cd (bodkuje) a potom tú chybnú hlášku! ,,, nestláčam nič,,, teoreticky čakám kým mi začne "inštalácia" ...
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno takto, instlalacia WIN XP prebieha v skratke takto:

Vlozis CD, s tym, ze mas nastavene boot from CD, pockas kym ti vypise press any key for boot on CD (sorry ak som to zle napisal), stlacis lubovolnu klavesku, napr. medzernik. Zacne kontrolovat system, potom potvrdis licenciu a prides k rozdeleniu HDD, tak teda ak si mla predtym XP, tak vymazes Ccko a nainstalujues tam novu kopiu XP, ak mas novy PC, tak len vytvoris novu particiu, a naisnatlujes WIN. Zacne kopirovat subory a restartuje PC, potom treba nastavit, nech cita z HDD, popripade vybrat install CD XP, mno a potom startuje klasicky WIN XP boot screen a doinstaluje sa v grafickom rozhrani.

Dufam, ze som nic nevynechal a nesekol sa.

Co z tohoto ti nejde, alebo sa chova inak? pri ktorom kroku??
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

inštalácia... =>enter (jj chcem ištalovať), F8 (aggre) bla, bla..... po výbere particity, sformátovaní "Céčka" sa ukladajú nastavenia... potom nasleduje reštarť,,, a tu mi nasleduje ten zadrheľ! (spomínaná chyba),,, ináč by mal klasicky ísť loading win Xp a inštálacia... (výber jazyka, krajiny...)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

A skusal si aj to, ze vyberes CD?? aby ti nezahalsilo, ze press any key... , alebo skusit v biose povolit len bootovanie z HDD a ostatne zakazat a po uspesnej instalacii to nastavit naspat.
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

...no problém s inštaláciou som konečne vyriešil... zmazal som particitu "C", s tým že som si ju znova vytvoril. Lenže "D", kde som mal zálohované veci sa mi zmenilo na "C" ... proste cirkus,,,

...podstata problému sa odstránila, lenže mi vznikli nové,,,, :) ale aj tak netuším, kde a prečo bola tá zrada.
Napísať odpoveď