Zdravím...
...mám problém pri inštalácií Win XP profesional CZ + SP2 na notebook, akosi mi ho nejde nainštalovať ...tento problém vidím prvý krát...
...po sformátovaní particity "C" (NTFS) a po následnom reštarte mi vypisuje chybu: Error loading operating system_
Ak by niekto vedel poskytnúť solídnu radu bol by som mu vďačný...
,,,podobný problém so po hľadaní na fóre nenašiel...
XP chyba počas inštalácie ERROR
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mno takto, instlalacia WIN XP prebieha v skratke takto:
Vlozis CD, s tym, ze mas nastavene boot from CD, pockas kym ti vypise press any key for boot on CD (sorry ak som to zle napisal), stlacis lubovolnu klavesku, napr. medzernik. Zacne kontrolovat system, potom potvrdis licenciu a prides k rozdeleniu HDD, tak teda ak si mla predtym XP, tak vymazes Ccko a nainstalujues tam novu kopiu XP, ak mas novy PC, tak len vytvoris novu particiu, a naisnatlujes WIN. Zacne kopirovat subory a restartuje PC, potom treba nastavit, nech cita z HDD, popripade vybrat install CD XP, mno a potom startuje klasicky WIN XP boot screen a doinstaluje sa v grafickom rozhrani.
Dufam, ze som nic nevynechal a nesekol sa.
Co z tohoto ti nejde, alebo sa chova inak? pri ktorom kroku??
Vlozis CD, s tym, ze mas nastavene boot from CD, pockas kym ti vypise press any key for boot on CD (sorry ak som to zle napisal), stlacis lubovolnu klavesku, napr. medzernik. Zacne kontrolovat system, potom potvrdis licenciu a prides k rozdeleniu HDD, tak teda ak si mla predtym XP, tak vymazes Ccko a nainstalujues tam novu kopiu XP, ak mas novy PC, tak len vytvoris novu particiu, a naisnatlujes WIN. Zacne kopirovat subory a restartuje PC, potom treba nastavit, nech cita z HDD, popripade vybrat install CD XP, mno a potom startuje klasicky WIN XP boot screen a doinstaluje sa v grafickom rozhrani.
Dufam, ze som nic nevynechal a nesekol sa.
Co z tohoto ti nejde, alebo sa chova inak? pri ktorom kroku??
-
Don_Pipino
Darca
-
aswer
Light Star
...no problém s inštaláciou som konečne vyriešil... zmazal som particitu "C", s tým že som si ju znova vytvoril. Lenže "D", kde som mal zálohované veci sa mi zmenilo na "C" ... proste cirkus,,,
...podstata problému sa odstránila, lenže mi vznikli nové,,,,
ale aj tak netuším, kde a prečo bola tá zrada.
...podstata problému sa odstránila, lenže mi vznikli nové,,,,