Mam to skoncit alebo tomu dat zase sancu?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nepocuvaj na pokrytcov. Keby boli v tvojej situacii, robili by to iste, hlavne, ked boli v tvojom veku. Ak to dievca VIE, ze ju nelubis, ale chce s tebou byt LEN kvoli sexu, tak ako ty, tak len smelo pokracuj. Kazdopadne ale suhlasim s nimi, ze rozist (aj ked tam nie je rec o rozchode) by ste sa mali osobne. Dovtedy len smelo zasuvaj a uzivaj si.
Ostatni, fuck off, prosim vas. Neboli ste, ani nie ste o nic lepsi.
Ostatni, fuck off, prosim vas. Neboli ste, ani nie ste o nic lepsi.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Výborne, a teraz si budete robiť naschválybusher napísal:ale sak vcera mi povedala ze sa bozkavala s inym pretoze ju nemam vobec rad,ale ja ju mam rad len ju nelubim a to je rozdiel aspon umna
Sa jej opýtaj: "Stačí Ti k životu že Ťa mám rád, hoci Ťa vôbec neľúbim?"
Možno odpoveď bude áno a Váš vzťah nadobudne zaujímavé rozmery.
A možno odpoveď bude nie a prídeš o pravidelné prísuny sexu a môžeš na ňu s pokojným svedomým zabudnúť.
Jej odpoveď bude odpoveďou na Tvoju dilemu.
-
pryja
Darca
Tomu hovorim diplomaticka odpovedp4ra napísal:Damy, nehasterte sa.
A k teme
Vsak jej povedz to, co tu pises nam, ze nech ti tolko nevypisuje take blbe otazky, lebo ta to obtazuje a mas len nervy a uvidis, aka bude reakcia.
Mozno ju konecne osvieti a vyriesi to za teba.
A to ze nevies, ci to skoncit, lebo inu babu okrem nej nemas, k tomu len
-
tomasito13
Star
-
Začiatok Konca
Professional
S tým poloretardovaným debilom a mnohými inými urážkami na busherovu adresu a samozrejme s Gangym súhlasím. Nemusí písať toho veľa a povie toho viac, ako si myslíte. Áno Busher, si detsko...
Nový rozmer to však naberá, ak skutočne vie, že ju neľúbiš... ak vám dvom ide len o sex, tak si trtkajte, jak králiky do bezvedomia... Ale ak ti napriek tomu vypisuje veci, ako ťa ľúbi a potom je ticho svedčí o tom, že je dieťa rovnako, ako ty... Ak ťa ľúbi, tak jej daj pokoj, lebo s tebou ostáva skutočne len kvôli jednej veci, aby si ťa udržala pri sebe a tou je sex...
Neviem, čo by som robil.. Najskôr by som sa do takejto situácie nikdy nedostal a ani nechcem dostať... svoju priateľku milujem a preto takéto veci sú pre mňa tabu... Viem ale to, že si cock..
Nový rozmer to však naberá, ak skutočne vie, že ju neľúbiš... ak vám dvom ide len o sex, tak si trtkajte, jak králiky do bezvedomia... Ale ak ti napriek tomu vypisuje veci, ako ťa ľúbi a potom je ticho svedčí o tom, že je dieťa rovnako, ako ty... Ak ťa ľúbi, tak jej daj pokoj, lebo s tebou ostáva skutočne len kvôli jednej veci, aby si ťa udržala pri sebe a tou je sex...
Neviem, čo by som robil.. Najskôr by som sa do takejto situácie nikdy nedostal a ani nechcem dostať... svoju priateľku milujem a preto takéto veci sú pre mňa tabu... Viem ale to, že si cock..
-
Takymalypako
Light Expert