Tak zober vysávač a opatrne tým štrbinovým nástavcom sa priblíž k vývfuku grafickej karty.
Avšak toto nedoporučujem, lebo vysávač je zdrojom statickej elektriny a tú nemajú radi mikroelektronické súčiastky.
Porozmýšľaj trochu, možno Ťa niečo napadne. Každopádne najskôr by som tú grafiku (a celkovo aj PC) vyčistil a potom lamentoval, až neklesne teplota. (pretože z Tvojich viet to vyzerá tak, že počítač ešte nebol počas svojej existencie čistený)
Mne jedna hodnota ukazovala 127 C v SpeedFane ale zistil som ze je to len odpojeny senzor. Pokial sa tvoja hodnota nemeni tak to je ok, pokial sa hybe tak to reklamuj, je to dost vysoke.
Zapol som WoWko a 90+ xDD
uz som pisal do obchodu ze co s tym...ked tak im to tam zajtra zoberiem....
Nikdy to nerobilo hodnoty vzdy v norme pod 40.....
ak ces zistit ci ti to vydrzi tak si stiahni Fumark a nastav si tam najvacsie rozlisenie ake mas na monitore zapni tam vsetky Antialiasingy a daj stability test ukazuje ti presne hodnoty FPS a drti to grafiku jak sa len da....ak ti to nepadne 10min tka je vsetko OK a asi len blbne senzor...odporucam testovat pri takychto teplotach kazdy mesiac...aby si mal dovod pri reklamacii, ze ti to pada pri hrani hier...
V jednej teme tu sa to rozoberalo a prislo sa na to ze ta blomba je tam len na odstrasenie. Zaruku su od zakona povinny ti poskytnut aj tak. Takze si v klude precisty komp.