Tak ma opat zaskocil dalsi film. Necakal som ho tak skoro. Co hovorite na treti zo stvorice Futurama-filmov? Slabsi ako predchadzajuce? Lepsi? Mne osobne sa teda pozdaval najmenej z tychto troch.
Tak co ja viem... Urcite to nie je moj oblubeny diel z troch. beast with a billion backs sa mi pacilo ovela viac. Dalej nemam rad parodie vo vseobecnosti, nepacila sa mi ani tu.Na druhej strane to stale bola Futurama, takze... Je to rozporuplne, ale skor sa mi to pacilo.
pozrel som si ho a bol vyborny ako to uz pri futurame byva, ked mam porovnat s ostatnymi filami tak je tesne za prvym. sice som sa bavil pocas celeho filmu, ale ubral by som trosku pana prstenov.
ja som bol sklamany. film nebol vyslovene zly, skor naopak ale toto nebola futurama. kde bol bender? kde bolo jeho pivo? jeho hlasky? mam pocit, ze autori si uz asi vycerpali napady ked zacali parodovat ine filmy. je to skoda, cakal som zbrusu novu futuramu a pritom to bolo len narychlo spraveny vyvar vsetkeho mozneho bez toho aby si autori uvedomili o com bol povodny serial. ako futuramu to hodnotim 4/10, ak by som futuramu nepoznal dal by som 6.5/10
podla mna zatial najslabsi z trojice co uz vysla, lepsie hlasky a vobec celkovo sa dej zacne rozbiehat az od druhej polovice... suhlasim so zelovocom, vyzera to trosku narychlo urobene. kazdopadne stoji za pozretie...
vobec sa mi to nepacilo, prave som to dopozeral. Futurama byvala doteraz samostatna a originalna, hoci v niektorych momentoch boli samozrejme narazky na filmy...ale toto...tento posledny film je proste iba kreslenou parodiou na hrane snimky (LOTR, SW, Superman, Narnia?) s postavami Matta Groeninga. Proste vykradacka, nic originalne, strasne zmatene, pre mna osobne obrovske sklamanie, ked to porovnam s predchadzajucim celovecernym...Ako keby Groeningovi a spol dochadzal dych, stratili proste inspiraciu, alebo co a tak sa uchylili k parodii...
suhlasim ze je to z trojce filmov najslabsi... pozerat sa to dalo ale tie parodie sa tam fakt nehodia, kde je stara dobra futurama? (serial, 1. film?) tiez si myslim ze to bolo robene velmi narychlo, a ak nebolo, tak to tak vyzera.
majooo napísal:nechcem vytvarat novu temu tak sa spytam tu...
Ktory s tych filmov odporucate? Mozem ich pozerat aj ked som serial vobec nepozeral?
velmi tazko. minimalne ten prvy a tento posledny prilis nadvazuju na povodny serial a ted druhy zasa nadvazuje na ten prvy, plus, nebudes poznat postavy atd, budes v tom mat proste zmatok. Najprv si pozri aspon prvu seriu serialu (casti 1-9) a potom teoreticky mozes prejst na filmy...
nejak mi usla pointa...nikdy ma nezaujimali D&D a pana prstenov som nevidel/necital, teda pokusal som sa ale nie....ta Pan prstenov vlozka bola maximalne odveci a bolo to len na naplnenie 80 minut filmu...ale bolo tam zopar vtipov na ktorych som sa pobavil dobre.... pre mna 6/10
tomu, ktory chcel odporucat: treba vidiet prvy a druhy. tie navazuju na seba
mne sa treti film pacil asi najviac. nemala chybu parodia istej mega trilogie