2,66 GB uplne to dos*ali, urcite nebudem platit za ucet a potom este za vacsi traffic. 2x za to iste. ani za svet. mam kamaratov co tiez maju rapidshare a uz si ucty nepredlzuju.Clean_Up napísal:Aky je momentalne denny limit na Rapidshare? Dik
Rapidshare Limit
nechcem zakladat novu temu o Cobrashare, tak sa radsej spytam tu...
zaplatil som si 15GB/3dni SMS ucet a z toho co pisali na stranke som nepochopil...
ucet je len na 3 dni pocas ktorych mozem stiahnut len tychto 15gb, alebo ak za 3 dni stiahnem 10 gb, tak mozem v 4 den tahat zvysnych 5gb?
tak ako v druhom pripade je to na mesacnom ucte, no tento sms, je len sms, tak nechcem prist o par gigabajtikov..som drzgros no
zaplatil som si 15GB/3dni SMS ucet a z toho co pisali na stranke som nepochopil...
ucet je len na 3 dni pocas ktorych mozem stiahnut len tychto 15gb, alebo ak za 3 dni stiahnem 10 gb, tak mozem v 4 den tahat zvysnych 5gb?
tak ako v druhom pripade je to na mesacnom ucte, no tento sms, je len sms, tak nechcem prist o par gigabajtikov..som drzgros no
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
?? 2,66gb denne?stanulik napísal:2,66 GB uplne to dos*ali, urcite nebudem platit za ucet a potom este za vacsi traffic. 2x za to iste. ani za svet. mam kamaratov co tiez maju rapidshare a uz si ucty nepredlzuju.
sak nedavno som tahal 10gb denne a mal som nejake EXTRA volne GB ktore sa mi pridavali podla potreby..
neni stale 10gb?
Lol tak to je uz uplne neuveritelne co si dovoluju, to je uplny vysmech a pluvanec do ksichtu kazdemu kdo si premium kupil. Pojdu dole.
//Hmm, toto akurat kopcim z mojho konta "You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 18.10.2009. It is 328 days remaining." ...
//Hmm, toto akurat kopcim z mojho konta "You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 18.10.2009. It is 328 days remaining." ...
No s tymi kvotami co robia, este by som povedal, ze sa da, ale ze obmedzuju uzivatela, ze nemoze pouzivat VLASTNE konto na viac ako jednom PC, je hroza!!! TOTO je priam škandal!
uvediem priklad:
Nakoniec sa reselerovy cvaknito podarilo im vysvetlit a uz mi ho odBANovali. No skoro po tyzdni. Pretoze v tej dobe to spravili viacerým.
Teraz som deaktivoval bezpecnostny balik.. je to podla mna dobry odrb.
Po odBANovani mi napisali takyto email:
KAm este zajde rapidshare.com a bešte ako dlho si z nas bude utahovat a robit dobry den?? z nas vernych zakaznikov?
uvediem priklad:
NO lenze oni mi normalne aj blokli konto..no neviem cim to je, lebo som tahal z viacerych PC asi rok. No teraz ked vysiel ten Security Lock, tak som si to aktivoval a o 3 dni mi zaBANovali ucet bez varovania s tymto textom: Fraud detected, Account pacho666: This Account has been illegally used by several users.rano zapnem PC, dam tahat nejake to DL DVDcko, no necham si PC zapnute. Idem do prace a v praci potrebujem nieco nutne stiahnut, no nemozem. MOzem pouzit FREE.. lebo jednoducho som si zaplatil konto a nemozem ho vyuzivat, ako chcem. A to som obmedzeny kvotov 10GB na den. Nepoviem, keby bolo neobmedzene tahanie. LEbo to by bolo podla mna zneuzivane, zeby napr 10-20 ludi si kupilo JEDNO konto a tahali ako diabliMam kvotu, ktoru mozem vyuzivat ako chcem nie?
Nakoniec sa reselerovy cvaknito podarilo im vysvetlit a uz mi ho odBANovali. No skoro po tyzdni. Pretoze v tej dobe to spravili viacerým.
Teraz som deaktivoval bezpecnostny balik.. je to podla mna dobry odrb.
Po odBANovani mi napisali takyto email:
takze si aj vy davajte bacha, aby ste to nepouzili na 2PC:( ako jaSpolocnost Rapidshare upozornuje ze si vyhradzuje pravo v pripade opatovneho vyuzivania premium uctu viacerymi osobami zablokovat dany Premium ucet bez naroku na navrat premium uctu. Prosime preto aby ste premium ucet nevyuzivali sucasne na dvoch pocitacoch, rovnako aby ste ich nezdielali s dalsimi uzivatelmi.
KAm este zajde rapidshare.com a bešte ako dlho si z nas bude utahovat a robit dobry den?? z nas vernych zakaznikov?
-
miso.kubachy
Light Expert
ten ucet plati len tie 3 dni, ked nestiahnes mas smolumikyno12 napísal:nechcem zakladat novu temu o Cobrashare, tak sa radsej spytam tu...
-
satelitik11
Medium Professional