p4ra napísal:Nepocuvaj na pokrytcov. Keby boli v tvojej situacii, robili by to iste, hlavne, ked boli v tvojom veku. Ak to dievca VIE, ze ju nelubis, ale chce s tebou byt LEN kvoli sexu, tak ako ty, tak len smelo pokracuj. Kazdopadne ale suhlasim s nimi, ze rozist (aj ked tam nie je rec o rozchode) by ste sa mali osobne. Dovtedy len smelo zasuvaj a uzivaj si.
Ostatni, fuck off, prosim vas. Neboli ste, ani nie ste o nic lepsi.
Toto je podla mna najlepsia odpoved ! ona vie ze ju nelubim(pisem to tu asu 3x kua) a sama hovorila ze chce sex, ja snou casto nebyvam,teraz som snou nebol 2tyzne, tak aspon vyuzijem sms zadara. no pisal som jej, ze : ked si mi davala vcera take blbe otazky preco sa stebou nerozidem a tak... (kvoli tomu ze ona sa bozkavala s inym a take traposiny) -- nebude lepsie keby to ukoncime? a ona : mas inu? ja: nie ona: teraz mi nedas kopacky ty ale ja tebe, planovala som to uz asi 2tyzdne ... (- toto je podla mna prejav detskosti nie?) a uz aj bolo...ale som rad ... nasiel som si dobru particku kamosov v meste sktorymi chodim von a celkom fajn si uzivam ... no a este nieco? dufam ze niee ! a ako zmazem tuto sku**rvenu temu???