Neuveriteľné príbehy
Neuveriteľné príbehy
Takže túto temu som sem zalozil, aby ste sem pisali akekolvek, podla vas, PERFEKTNE a NEUVERITELNE pribehy, najlepsie ak sa stali
napriklad v amerike, ci v kerych za*ebanicách autobus z deckym zajazdom z nepochopitelnych pricin postal na prechode (vlakovom) a vlak ho zepaleu, zotal..... uplne vsetci mrtvy, vsetky deti... a dnes ked tade chodia auta a postoja na tom prechode, tak z nicoho nic sa to auto da do chodu a prejde na druhu stranu prejazdu
a ludia co vysli z auta sa tam odfotit alebo tak, tak boly na tych fotkach take biele fliacky ktore sa strasne podobali na decke rucicky, tak si mysleli ze to duchovia tych deticiek pretlacia vsetky auta na druhu stranu aby sa im nic nestalo
je to fajn historka, neviem ci pravdiva, ale neberme si iluzie
a viete niekto nieco lepsie? 
Tu ich je celkom dost.. http://hoax.cz/hoax/databaze/ 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neuveriteľné príbehy
no kraasabelinko napísal:v amerike, ci v kerych za*ebanicách autobus z deckym zajazdom z nepochopitelnych pricin postal na prechode (vlakovom) a vlak ho zepaleu, zotal.....
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
takt o si tu mozme navymyslat tych pribehov po aleluja podla mna tema trosku bez zmyslov..... i ked....
Kamos co bol v Grecku tak zastali pri dakom mieste.... taka prasna cesta..... a co tam zastavilo vyslo asi 10 metrov hore kopcom...
ze tam zastal chalan s autom odstavil ho a auto vyslo hore 10 metrov miernym kopcom, ze aj autobusar na ukazku vypol motor a autobus aj s ludmi sa pohol a o par metrov zastal.... fotili sa pri tom a kadeco... neviem ci tomu verit... ale no aj tak tato tema nema zmysel
Kamos co bol v Grecku tak zastali pri dakom mieste.... taka prasna cesta..... a co tam zastavilo vyslo asi 10 metrov hore kopcom...
O tom uz bol flame tu http://www.hojko.com/miesta-bez-gravitacie-t67029.htmlFabo napísal:wolodo: ak je ten kopec z magnetickeho materialu, tak to moze byt pravdive.
k prvemu prispevku:
raz som si len tak pozeral discovery a zrazu tam isiel dokument presne o tom autobuse. robili tam taky pokus, ze nasypali (tusim) muku na zadnu cast auta a ked zastavili na prechode auto preslo same dalej... neskor dali zaber na zadnu cast auta a boli tam otlacene paprcky... nevyzeralo to ako vsetky tie bludy, bol to vazny dokument, ale co to jakto nikto nevie.
raz som si len tak pozeral discovery a zrazu tam isiel dokument presne o tom autobuse. robili tam taky pokus, ze nasypali (tusim) muku na zadnu cast auta a ked zastavili na prechode auto preslo same dalej... neskor dali zaber na zadnu cast auta a boli tam otlacene paprcky... nevyzeralo to ako vsetky tie bludy, bol to vazny dokument, ale co to jakto nikto nevie.
Taktiež som to videl a potvrdzujem! žiadny výmysel...eXo napísal:k prvemu prispevku:
na zadnú kapotu nasypali biely prach, a auto sa samé odseba pomaličky pohlo (stúpanie hore) a na druhej strane prejazdu zastavilo... Na kapote boli otlačky