Doteraz mi uz pol roka steam slapal uplne v pohode ale pred vcerom mi zacal pri pokuse sa lognut do steam-u hadzat tuto chybu (vid priloha). Myslel som se ze maju daco so serverom tak ze skusim zajtra ale nepreslo to a robi mi to uz 3 dni. Kamaratom ide steam normalne. Netusim v com to moze byt. Nic nove som neistaloval nic neobvykle nerobil tak fakt neviem
Aky mas antivirak ? Tieto nove antiviraky pridavaju svoju sluzbu do sietovky pre kontrolu komunikacie po sieti. Toto iste okno ako si tu v prvom prispevku ukazal mi skocilo napr. u AVG8 a najnovsej verzii Kaspersky. Mozno tie ti blokuju komunikaciu.
No ja mam AVG kompletny balik antivir, firewall, anti spyware no proste vsetko. Pouzivam ten ktory je dodavany spolu s casopisom chip ktory mam predplateny a kazdy mesiac mi predlzuje AVG...
//autoeditácia príspevku ( 23 Nov 2008, 21:51 )
//Dedomil a ako si to potom vyriesil?
Komplet avg balik som nikdy neinstaloval bo mam vlastny firewall. Ale treba mat nastavene pokrocile nastavenia teda vzdy ked sa nieco pokusa spustat ci pripojit na net tak sa vas to pyta co chcete spravit. Takze musis ak to nemas tak nastavene musis manualne pridat do vynimiek Steam.
V poslednej dobe sa steam sprava presne podobne, ako tebe, niekedy pripojenie na ich servery (prihlasovanie) trva asi 3minuty, a to mam fibernet, skus pockat, niekedy sa nieco robi z servermi steamakov, valve nieco nacvicuje, neskor to naskoci. Alebo ako hovoris nieco ti to blokuje.