Mam to skoncit alebo tomu dat zase sancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

A kedze by menej citil by pravdepodobne aj viac v posteli vydrzal. Sijaci stroj. :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Opak napísal:ale že vraj to boli.
bolelo by aj keby cvakli zuby jeho pseudopriatelky vo vhodnej chvili...
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

JaJeNiektoIny napísal:Keď už tu máme hodinku sexuálnej výchovy :) - keby si spravil obriezku, tak si to neužíva viac, ale práve že menej, pretože sa odreže časť, ktorá je najcitlivejšia
Nemas pravdu. Ja som presvedceny ze by si to uzival viac, pretoze po obriezke je suloz dokazatelne dlhsia. Uzil by si to v podstate rovnako ale v dlhsom casovom horizonte, co je vo vysledku rozhodne plus. Takze tak.
mi-chau
Darca
Darca

Gangy napísal:Nemas pravdu. Ja som presvedceny ze by si to uzival viac, pretoze po obriezke je suloz dokazatelne dlhsia. Uzil by si to v podstate rovnako ale v dlhsom casovom horizonte, co je vo vysledku rozhodne plus. Takze tak.
Kvantita za cenu kvality
Aiden napísal:bolelo by aj keby cvakli zuby jeho pseudopriatelky vo vhodnej chvili...
Sa ukazte kto je tu najvacsi sadista, do toho... keby len zuby, ale rano sa ponahlas a zapinas rozporok rozospaty..
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Hmmm zda sa mi tato tema prilis napeta , kazdy sa tu hada a je najmudrejsi :)

Oks no cize chlapec mal uz 15 (ja mam tiez :D ) cize na slovensku uz sexovat moze a aj partnerka mu uz ma 15 cize nieje to nic protizakonne ale to zasa neznamena aby sexoval :lol: nieje prvy ani posledy co to robil v 15 len nam sa to mozno neustastilo (mne sa este moze :lol: ) cize nemame pravo ho taktto sudit zeby nemohol je to nanom a ked to kce iba kvoli sexu aj jeho "holka" tak si nemyslim ze je neake hovedo ci co ste pisali :) ziskaju skusenosti do zivota ale aj tak to vsetko neznamena ze teraz sa podmne seci 15 rocny je***

a este jedna veticka "Do 15 mozes , od 15 musis :D "
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

Nemam slov na par prispevkov nado mnou...

Co sa tyka tych uplne prvych prispevkov, dodam len tolko, ze ziadna zena si to s tebou nerozda len tak a nepyta sa ta ci ju lubis/milujes alebo ti to nehovori ked jej nejde len o sex.

PS: Niekde som cital ze z obriezkou je sex kvalitnejsi a dlhsi.

//Edit, teda rozda, ale nie pravidelne :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no nece sa mi to tuna citat. Ale z tych par prispevkov na zacatok.
1-Si mamrd sorry :-)
2-ked otom fakt vie a je si toho vedoma tak ona je tez dobre blba
3-viac v teme http://www.hojko.com/sex-so-14-rocnymi-t106333.html
4-skoro seci moralisti v jeho situacii by ste sa zachovali na 90% rovnako
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Runes, ten 4. bod to vystihol. Zbytok, ste smiesni. O zivote, sexe a pod. veciach, o kt. hovorite vo vasich 17-18 rokoch viete holy k, ale budete mudrovat. Let the flame begin.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

pe3x napísal:PS: Niekde som cital ze z obriezkou je sex kvalitnejsi a dlhsi.
To je dobra peechovina, vobec to nieje pravidlom a akurat je pravda to, ze byva dlhsi, lebo kolibrik je menej citlivy na drazdenie kvoli tomu, ze je obschnuty oproti takemu s kapucnou.
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

p4ra napísal:Runes, ten 4. bod to vystihol. Zbytok, ste smiesni. O zivote, sexe a pod. veciach, o kt. hovorite vo vasich 17-18 rokoch viete holy k, ale budete mudrovat. Let the flame begin.
v nasich 17-18 rokoch,no ak ty sa vyjadrujes takto a mas viac tak to si poriadne je**** clovek,a ber to vzlom :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Jirayima napísal:v nasich 17-18 rokoch,no ak ty sa vyjadrujes takto a mas viac tak to si poriadne je**** clovek,a ber to vzlom :wink:
hmm a ty mas kolko 12 chlope ale usudzujem lebo bud mas 12 a si nastvany ze ta para odhadol abo 22 a si out. BTW pohlavny styk z plysakom sa nerata :-D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Skoda ze som tu temu nestihol skor ale musim dat za pravdu Runesovi a Parovi , polka fora pise ze maju 18 rokov a este nemali sex a zrazu pride niekto [kto ma ocividne viac stastia nez rozumu ] a povie ze suka s frajerkou pre fun a zduti za kompom sedite a radsej ho zakopete pod zem nez by ste si priznali ze skutocny zivot je mimo hojka : ) .
2 Pe3x nebol si to nahodou ty co na forum napisal ze prvy krat sukal v opitosti a ani jedna strana si na to nepamata ?

gangy + mi-chau - ak by som spojil to z vasho nazoru ze nema sukat kedze len nedavno objavil na co ma pipika medzi nohami tak to uznam . Ale nadavat niekomu do kktov , buze***tov atd atd je trosku vela a dam ruku do ohna ze anonymita fora kazdemu dava poriadnu davku odvahy preto ak je v mojich ociach on blb za to co robi tak vy dvaja by ste sa mali spamatat lebo sa spravate uplne rovnako ako "decko" a v reale by ste sa obidvaja otocili a nechali to tak .

a tebe busher - mal by si to skoncit , bude este vela bab ktore ti daju len bude treba zacat odzaciatku. Vztah nie je len o sexe aj ked nech kazdy hovori cokolvek je to jeden z najsilnejsich pohnutiek ake clovek ma :)
mi-chau
Darca
Darca

P3Bo napísal:gangy + mi-chau - ak by som spojil to z vasho nazoru ze nema sukat kedze len nedavno objavil na co ma pipika medzi nohami tak to uznam . Ale nadavat niekomu do kktov , buze***tov atd atd je trosku vela a dam ruku do ohna ze anonymita fora kazdemu dava poriadnu davku odvahy preto ak je v mojich ociach on blb za to co robi tak vy dvaja by ste sa mali spamatat lebo sa spravate uplne rovnako ako "decko" a v reale by ste sa obidvaja otocili a nechali to tak .
1. Nadavanie do kktov a bzrntov je kolegova parketa
2.Nikde som nenarazal na jeho vek, mna irituje fakt ze s niekym udrziava vztah len kvoli sexu, pricom dotycna ho "miluje" tym padom je to ucebnicove vyuzivanie.
3.Jedine co som poznamenal na jeho adresu a adresu jeho priatelky bola narazka o jeho infantilite, ktoru som si vyvodil z ich dialogov a vyjadrovania

Ano, v realite by som mu nepovedal ze sa sprava uboho, povedal by som to len cloveku na ktorom mi zalezi. Ludia kt. nepoznam su mi ukradnuti.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:mna irituje fakt ze s niekym udrziava vztah len kvoli sexu, pricom dotycna ho "miluje" tym padom je to ucebnicove vyuzivanie.
a ty by si to v jeho veku, s jeho skúsenosťami a jeho zmýšlaním nespravil..? ja hej 100 %
ved nikto sa nenarodil dokonalý a sú veci čo sa učí v priebehu života ved.. každý má právo na omyl.. ja osobne s prihliadnutím na vek nevidím nič zlé..
mi-chau
Darca
Darca

Triple, pokial by bola so mnou len kvoli sexu, tak to robim aj na zivnost, ale ublizovat zene v akomkolvek veku je podle.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ten príspevok som písal bez toho že som si prečítal predošlé strany necelo sa mi.. ale dal som si tú námahu..

v podstate si myslím to isté .. síce samozrejme neni to najsprávnejšie ale ja som tiež porobil kopec hovadín.. tiež som poublyžoval kopec dievčatám,, tiež som sexoval bez toho aby som niečo cítil k holke.. a som zato debil? časom som pochopil že to bola chyba a nebolo to správne dokonca pokrytecké ale už to nezmením.. dôležité je že som to pochopil a už to nerobím - to isté hádam čaká aj mladého..
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

P3Bo napísal:a tebe busher - mal by si to skoncit , bude este vela bab ktore ti daju len bude treba zacat odzaciatku. Vztah nie je len o sexe aj ked nech kazdy hovori cokolvek je to jeden z najsilnejsich pohnutiek ake clovek ma :)
a mozno ani nebudu mat SMS zadarno :wink: Lebo to je tusim hlavny problem tejto temy.
to autor:
Alebo este lepsie, ked si najdes nejaku holku, od ktorej si ich aj rad precitas a nebudes mat pri tom nervy na dranc.
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

Runes napísal:hmm a ty mas kolko 12 chlope ale usudzujem lebo bud mas 12 a si nastvany ze ta para odhadol abo 22 a si out. BTW pohlavny styk z plysakom sa nerata :-D
:lol: no nemusim ti dokazovat nic
jedine som vyjadril svoj nazor ze, suhlasim z mi-chau ze ten 15 rocny "frajer"udrzuje vztah len kvoli sexu,tot vse
a to stym plysakom uz tu bolo spomenute "podla seba sudim teba" :wink:
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

podla mna je to skoro v 15 viest sexualny zivot a navyse ohanat sa tu so slovami ze ona ho miluje a on si len uziva...moze sa v takomto pripade vobec hovorit o nejakej laske? pride mi to ako keby to robil len preto ,aby sa s tym mohol pochvalit pred kamaratmi ..ale zas na 15 rokov? co by sme cakali nejaky rozum, alebo zodpovednost? ked telo riadia hormony?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mi-chau napísal:Ano, v realite by som mu nepovedal ze sa sprava uboho, povedal by som to len cloveku na ktorom mi zalezi. Ludia kt. nepoznam su mi ukradnuti.
Toto mi trosku pripomina v niektorom z prispevkov mna. :)

P3bo, neries ani, vsetci su zrazu najmudrejsi a najpoctivejsi. Pritom pri prvej prilezitosti by po nejakej skocili. To by ale najprv museli od PC. :)
Napísať odpoveď