Jameshet napísal:neviete ci tam bude user track player ako v gta sa?
Túto fciu som v žiadnom GTA nepochopil. K čomu to je dobré?
Pustím si nejaký prehrávač, nastavím si klávesové skratky, v nastaveniach hry vypnem hudbu a mám to tisíckrát lepšie
Dnes som pozeral weby a tuším že už je vonku beta, tak niekto môžte skúsiť ale tých 60 linkov na megáč čo som videl nechcem sťahovať. A pravdepodobne by som počkal par týždňov dokým to naši zlatý chlapci z Reloaded/Ktokoľvek iný porobia do obrazu svojho a máme.
Opak napísal:budem sa srať s playerom a vypínať hudbu v hre nie? to je pre takých čo si tam tu muziku nevedia dostať ako si ty..
A ako to robíš pri iných hrách ktoré takúto fičurku nemajú a ty by si práve chcel počúvať? ou, smola...
A druhý argument - mám hudbu na nejakej particii, a pritom si ešte musím niekolko sto megabajtov z tej zložky skopirovat do zložky s hrou. čiže ešte aj zbytočne zasrane miesto.
Dunlop napísal:A druhý argument - mám hudbu na nejakej particii, a pritom si ešte musím niekolko sto megabajtov z tej zložky skopirovat do zložky s hrou. čiže ešte aj zbytočne zasrane miesto.
jop... ale hlavne ze staci nakopirovat iba zastupcov, ktory kazdy jeden ma par bajtov..
nech ma 500 zastupcov 10 mega..
//
Dunlop napísal:OK, dobre, dostali ste ma... Ale furt mi to pride nelogicke a ťažkopadne...
mne pride nelogicke si zapnut prehravac a nastavovat si nejake ovladanie a zvuk v hre...
staci drbnut hudbu do folderu s hrou a pocuvas v aute. to je logickejsie
.:M4jco:. napísal:Dnes som pozeral weby a tuším že už je vonku beta, tak niekto môžte skúsiť ale tých 60 linkov na megáč čo som videl nechcem sťahovať. A pravdepodobne by som počkal par týždňov dokým to naši zlatý chlapci z Reloaded/Ktokoľvek iný porobia do obrazu svojho a máme.
a kdeze si to videl,bo sa mi nechce verit ze by pustili betu tyzden pred oficialnym vydanim hry a aj ked predtym to nikdy nespravili
.:M4jco:. napísal:Dnes som pozeral weby a tuším že už je vonku beta, tak niekto môžte skúsiť ale tých 60 linkov na megáč čo som videl nechcem sťahovať. A pravdepodobne by som počkal par týždňov dokým to naši zlatý chlapci z Reloaded/Ktokoľvek iný porobia do obrazu svojho a máme.
Zobud sa, ziadna beta nevysla. Na tych tvojich strankach je samy fake.
aj ine firmy sa koply nie len Activision,EA ... aj ROCKSTAR-u
ujde vela veci aj na Xbox a PS3 to bolo skor tusim ze tyzden a par dni ...ale zaujimalo by ma ako sa to moze stat ?!? naskor by som asi preveril IT odelenie
Šu-Do napísal:vzdy su nejaky zradcovia tak ako na filmovej scene, tak aj na hernej
s tym nic neurobis, ani samotne firmy
ved ale nechapem co oni z toho maju? ze to vypustia akurat pripravia firmu o dost slusny honorar.. Ja na miste tych vyvojarov/filmarov ktory dru den i noc na tom aby nieco vytvorili (nie vzdy sa im to tak celkom podary) by som zabijal tych co takto maria pracu a "moje" nervy na druhu stranu pre tahacov je to len vyhoda ze sa dostatnu "zadarmo" k hre a skor ako iny poctivy hraci/divaci
tazko toto riesit, dneska su na scene hry filmy programy este skor ako sa dostanu k uzivatelom ktori si to kupia... inak si si vsimol, ze uz ani nedavaju tolko penazi do novych ochran ?
Šu-Do napísal:tazko toto riesit, dneska su na scene hry filmy programy este skor ako sa dostanu k uzivatelom ktori si to kupia... inak si si vsimol, ze uz ani nedavaju tolko penazi do novych ochran ?
sak naco Vista cracknuta do tyzdna Crysis do 5min, akurat SC-2 padndorra ci jak sa to vola 1rok...ale je to bieda sak naco ochrana ked to aj tak prelomia ..zbytocne plytvanie penazi