bitlocker vs software police

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

bitlocker vs software police

Príspevok od používateľa dair »

zaujimalo by ma ako sa riesi problem ilegalneho softwaru ked sa da s Vistou Ultimate "zakodovat" obsah celeho HDD.
Z casu na cas sa stretnem zo "skusenostami" ludi ktorym boli kontrolovane pocitace atd.... Bez ohladu na velku alebo malu pravdepodobnost a zbytocny spam ohladom toho,
chcel by som vediet, ake paky maju dotycni aby ma donutili spristupnit moj laptom, pretoze podla vyjadrenia:
"there is no way for law enforcement to have a guaranteed passage to the data on the user's drives that is provided by Microsoft",
a teda ak poviem nie tak nemali by mat ako zistit ze na compe nemam jediny program za ktory by som zaplatil....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A aka je pravdepodobnost prelomenia tej sifry? Podla mna ak by velmi chceli, tak ti na ten disk hodia brute force utok s nejakym vladnym superpocitacom a heslo rozlusknu za tyzden :)
Ale to by si sa mal asi radsej pytat niekde na miestnom fore, pretoze slovenske a austarlske zakony sa mozu lisit.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak pokial nie je nejake vazne podozrenie, neviem kto by minal cas a prostriedky aby mi prelomil heslo na compe.
Ide mi iba o to aby nemal kto ako (nikto a to nikto do bodky) zistit co mam v compe.
Povedzme nahodna kontrola na letiskach.... (bol tu uz chalanko co sa to jeho otcovi stalo vo viedni na letisku)....
Ruku na srdce.... kto kupuje software za stovky dolarov.... :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ak to budes mat zakodovane, tak proste si s tym na nejakom letisku nebudu vediet rady a bud ti ho zoberu alebo ta poslu dalej...
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Ak to budes mat zakodovane, tak proste si s tym na nejakom letisku nebudu vediet rady a bud ti ho zoberu alebo ta poslu dalej...
a to akoze aky dovod maju na zobratie mi mojej veci, resp co sa bude diat ak odmietnem.
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Ked cryptovat tak zakupeny SecurStar DriveCrypt...
Zobrat ti ho mozu velmi jednoducho:
5 things you need to know about laptop searches at U.S. borders, udaje si nahraju a vratia

Za šifrovaný súbor môžete v Británii sedieť

Zakony su v kazdej krajine ine...
Napísať odpoveď