zaujimalo by ma ako sa riesi problem ilegalneho softwaru ked sa da s Vistou Ultimate "zakodovat" obsah celeho HDD.
Z casu na cas sa stretnem zo "skusenostami" ludi ktorym boli kontrolovane pocitace atd.... Bez ohladu na velku alebo malu pravdepodobnost a zbytocny spam ohladom toho,
chcel by som vediet, ake paky maju dotycni aby ma donutili spristupnit moj laptom, pretoze podla vyjadrenia:
"there is no way for law enforcement to have a guaranteed passage to the data on the user's drives that is provided by Microsoft",
a teda ak poviem nie tak nemali by mat ako zistit ze na compe nemam jediny program za ktory by som zaplatil....
bitlocker vs software police
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak pokial nie je nejake vazne podozrenie, neviem kto by minal cas a prostriedky aby mi prelomil heslo na compe.
Ide mi iba o to aby nemal kto ako (nikto a to nikto do bodky) zistit co mam v compe.
Povedzme nahodna kontrola na letiskach.... (bol tu uz chalanko co sa to jeho otcovi stalo vo viedni na letisku)....
Ruku na srdce.... kto kupuje software za stovky dolarov....
Ide mi iba o to aby nemal kto ako (nikto a to nikto do bodky) zistit co mam v compe.
Povedzme nahodna kontrola na letiskach.... (bol tu uz chalanko co sa to jeho otcovi stalo vo viedni na letisku)....
Ruku na srdce.... kto kupuje software za stovky dolarov....
Ked cryptovat tak zakupeny SecurStar DriveCrypt...
Zobrat ti ho mozu velmi jednoducho:
5 things you need to know about laptop searches at U.S. borders, udaje si nahraju a vratia
Za šifrovaný súbor môžete v Británii sedieť
Zakony su v kazdej krajine ine...
Zobrat ti ho mozu velmi jednoducho:
5 things you need to know about laptop searches at U.S. borders, udaje si nahraju a vratia
Za šifrovaný súbor môžete v Británii sedieť
Zakony su v kazdej krajine ine...