virtual dub

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím robil som jedno video a podla návodu som urobil twopass najprv 1st pass a potom 2-nd pass la to video som nastavil aby malo veľkosť 65 MB aj jeho dĺžku a bitrate bol okolo 1000kbs ale nechápem ako sa mohlo stať že to video má 350MB, lebo ked som to kontroloval tak to bolo stále nastavené ako som ja chcel, tak nechápem ako sa mohlo spraviť také veľké video?
tak moja otázka znie ako to jednoducho nejak zkonvertujem na menšiu veľkosť lebo nanovo robiť všetky to videá (bolo ich 10) sa mi teda nechce!!!
preto potrebujem len zmenšiť tú veľkosť (lebo ked som pozeral bitrate tích videí v ich vlastnostiach tak mali okolo 5000!!!:((()

//autoeditácia príspevku ( 24 Nov 2008, 8:52 )
to vážne mi nikto neporadí?
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Akym kodekom si robil kompresiu?
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

klasicky cez XviD MPEG 4 codec
a zvuk som dal Lame MP3 160 CBR
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Mne napr. two pass pri komprimovaní do xvid vo virtualdube vôbec nejde. Daj to cez single pass. Postni sem link na ten návod a aj údaje (veľkosť, v akom je to formáte, kodek, rozlíšenie, fps) o originále toho videa čo ideš komprimovať
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Toto je ale sranda inak, par krat sa mi stalo nieco podobne a netusim preco. Postup som opakoval a napriek tomu vzdy rovnaka chyba. Napr. som mal spocitany bitrate na velkost ripu 702MB a vysledok bol povedzme 805MB. Neprisiel som dodnes na to, cim to je. I ked je pravda, ze moc som po tom nepatral.
Napísať odpoveď