Podla mna to bude posledna len ak bude nizka sledovanost a urcite bude este minimalne 1 ved ked si clovek pozrie posledne diely tak vyzera to nadejne plus ma tam by aj Doomsday takze neni ocom
ateista napísal:Podla mna to bude posledna len ak bude nizka sledovanost a urcite bude este minimalne 1 ved ked si clovek pozrie posledne diely tak vyzera to nadejne plus ma tam by aj Doomsday takze neni ocom
jj ved 8 seria bola uz lenpreto lebo to malo nesmierne vysoku sledovanost..
kukam velmi vela serialov ale 8x10 cast ma zabila... som uplne nechapal a najhorsie na tom je ze na dalsiu cast musim cakat 53dni ale aspon sa mam naco tesit
hmmm chcem sa opytat su niekde na nete vsetky casti?
ehm hlavne s dabingom? (ak su) .. ale co najviac casti nejak online.. lebo co som pozrel tak som nasiel prve dve serie a to bolo vsetko
alebo resp. kde to pozerate?
ak by to bola reklama tak pls SS
BoBor89 napísal:podla mňa Smallville ma svoj šmrnc a je o vela lepší než prve serie:), som zvedavy čo sa vyvinie s Davisa
inak prečo bude až tak neskoro dalšia časť??? som sa to nikde nedočital.. dik za odpoveď
ono skoro vsetky serialy uz pomaly prestanu chodit pretoze sa blizia vianoce a pod a chcu si proste odpocinut aj napr.Supernatural bude az 11.1.09 onedlho aj HIMYM a ostatne prestane chodit a pojde to az na novy rok
dakujem za vysvetlenie.. ale Smallville mi už teraz chyba.. a ešte to tak skončilo som zvedavý či sa Lana ešte v tejto sérii objaví, ako v poslednych seriach mi pripadala dosť divná, ale v poslednej časti sa mi tam dosť hodila:-) dokonca aj Lex a ešte viacma zaujima kto ho skrýva, alebo s kým spolupracuje... snad sa dozvieme:)
no 8x10 cast nema chybu, az nato, ze to bolo trosku predvidatelne, hlavne scena Clark & Lois=>LANA uz sa tesim na dalsiu cast ktora bude az 15.1.09 nuz aj tvorcovia su len ludia a maju Vianoce..
nezda sa mi žeby lietal po planetach.. stale sa to odohrava on the EARTH jedine čo bolo divne ked tam bola zona prizrakov... tá tam bola viac krat... ale tato seria sa mi zdá byť dosť kvalitna teda 8ma
jj presne bobor a navyse Clark dlhu dobu ani nevedel lietat (tusim ze do 7 serie?) tak nevem co trepes, ze lietal po planetach asi si myslel Zonu prizrakov