ako prepojit bankovy ucet s PayPal?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ppohoda
Amateur
Amateur

ako prepojit bankovy ucet s PayPal?

Príspevok od používateľa ppohoda »

Zdravim,
poznate niekto postup, ako prepojit PayPal ucet s normalnym banokovym uctom napriklad vo VUB banke? Pripadne este co vsetko mi k tomu treba a co ma to bude stat.
Dakujem pekne.
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ako prepojit bankovy ucet s PayPal?

Príspevok od používateľa deblasco »

ppohoda napísal:Zdravim,
poznate niekto postup, ako prepojit PayPal ucet s normalnym banokovym uctom napriklad vo VUB banke? Pripadne este co vsetko mi k tomu treba a co ma to bude stat.
Dakujem pekne.
nestoji to nic a najlahsie je v paypale vlozit cislo karty pokial mas aspon visa electron
potom nemas problem, paypal si charguje presne tolko kolko platis na nete, ziadne poplatky tam nie su, okrem standardnych bannkovych... ja paypal pouzivam na ebayi uz vyse roka a som maximalne spokojny...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stručne to popísal deblasco, ale ešte to trochu rozšírim...

Na začiatok potrebuješ kartu, ktorá podporuje platby cez internet, napr. VISA Electron, Mastercard (Maestro ich nepodporuje), potom do Paypalu zadáš číslo karty. Myslím, že do 5 dní by Ti malo strhnúť z účtu 1,5 eura za verifikáciu, ktoré Ti ale po dokončení budú vrátené. Pri tejto transakcii bude uvedená poznámka, v ktorej bude 4 - miestne číslo, ktoré budeš musieť zadať pre úspešné ukončenie verifikácie karty. A hotovo. Kartu máš pridanú na Paypale :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

mne to nefunguje s VISA Electronom od SLSP, mam novu kartu uz asi mesiac a nejde mi prihlasit. vraj "card issuer denied your card"
takze budem musiet bud daco vycachrovat v SLSP alebo si zalozit este jeden ucet :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Visa electron je spolu s Maestro kartou ta najobycajnejsia karta ktora existuje. Pomocou nej sa nedaju robit ziadne internetove platby (vratane paypalu) pokial nie je explicitne poziadane o ich povolenie u banky. Niektore banky ti to povolia priamo na tu kartu, ine ti mozu vydat k tomu istemu uctu novu - virtualnu kartu.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Stenky napísal:mne to nefunguje s VISA Electronom od SLSP, mam novu kartu uz asi mesiac a nejde mi prihlasit. vraj "card issuer denied your card"
takze budem musiet bud daco vycachrovat v SLSP alebo si zalozit este jeden ucet :)
S VISA Electron od SLSP to určite ide, akurát si musíš zvýšiť limit pre "objednávky poštou", pretože pôvodne je tento limit nastavený na 0 Sk.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

a bankovy ucet pridas vo svojom konte pomocou IBAN cisla...a tych 1.5 EUR vratenych nebude, budu pripisane na paypal ucet a odidu s prvou platbou
alanko007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa alanko007 »

Zdravim,
Funguje paypal aj pri VUB banke pri tom ich START Konte?
Daju sa teda previest peniaze po pripojeni na kartu(Visa Electron) z paypalu na kartu a naopak?
dik
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

VUB dava virtualnu VISU, ta funguje v pohode
alanko007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

To nerozumiem ako ta funguje.
Takze od zaciatku chcem si vytvorit nejaky studentsky ucet aj s kartou. Potrebujem zariadit aby sa mi bez astronomickych poplatkov dalo nasrtavit paypal konto na kartu a tym aby som si mohol poslat peniaze co budem mat na Paypale na ucet/kartu. Tak pls pomozte .dik
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ak uz chces studentske konto a chces usetrit na poplatkoch, nechod do VUB. Som tam a poplatky ma stoja rocne asi tisicku. A to ani nemozem povedat, ze by som ho nejak extra aktivne vyuzival.

Ak sa predsalen rozhodnes pre VUB, k start kontu dostanes virtualnu VISA kartu bezplatne, to znamena, ze dostanes postou tlacivo, kde najdes 16 miestne cislo karty, udaj o expiry a 3miestny verifikacny kod, teda vsetko, co potrebujes na internetove platby kartou, alebo aj paypal.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Mam TatraAcademy s Visa Electron, PayPal bez problemov, ak mas na ucte viac ako 20k poplatky odpadaju, aj tak su len 11Sk/mesiac :)

Pri zriadovani PP nebol problem 1,5€ sa mi vratili a to tak, ze sa mi pri prvej platbe odcitali, s bankou som komunikoval len raz a to kvoli PP Verified kde mi povedali autentifikacny kod.
alanko007
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Tak som popozeral aj inde aj na webe TB jak to s tym Tatra Academy vyzera no vidim to tak ze je naozaj TB najlepsia. Tak diky vsetkym.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Syfon napísal:s bankou som komunikoval len raz a to kvoli PP Verified kde mi povedali autentifikacny kod.
haha. vcera ked som to vdaka Pilifovi spojazdnil tak tam PayPalovci pisali daco v zmysle "PayPal strongly discourages clients to call tehir banks for authentication code. If you dont have eBanking, wait for your printed monthly report" :D:D:D
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

ja viem, ja som o tom vedel, lenze mne chodi vypis raz rocne :D mohol som si kupit mesacny ale nechcelo sa mi cakat :oops:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ktora banka ma najnizsi polatok za vedenie uctu spolu s kartou, kt. by sa dali realizovat platby paypalom? V dexii za to chcu 600 na rok.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

momentalne mBank - 0 sk
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

pokial si student, tak CSOB
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

Chcem sa opytat, ked si zalozim ucet v mBank, oni poskytuju len kartu Visa Classic (je to ako Visa Electron?), aktivujem si potom paypal na tu kartu?

//edit: budem si potom moct poslat z tej karty peniaze na paypal? (chcem paypal vyuzivat na ebay a pod.)
shawty77
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shawty77 »

Hip-hoper napísal:Chcem sa opytat, ked si zalozim ucet v mBank, oni poskytuju len kartu Visa Classic (je to ako Visa Electron?), aktivujem si potom paypal na tu kartu?

//edit: budem si potom moct poslat z tej karty peniaze na paypal? (chcem paypal vyuzivat na ebay a pod.)
Presne na tento ucel som si zalozil mbank ucet aj ja a s paypalom a platenim na ebay to funguje perfektne. Staci svoj bankovy ucet prepojit s paypal a pri plateni ti bude prachy strhavat priamo z uctu takze ich nemusis najskor posielat na paypal. Na zaciatku si ale nezabudni zavolat operatorovi na mLinke nech ti aktivuje platby cez net a nastavi limity. Je to myslim zdarma ;)
Napísať odpoveď