ako prepojit bankovy ucet s PayPal?
ako prepojit bankovy ucet s PayPal?
Zdravim,
poznate niekto postup, ako prepojit PayPal ucet s normalnym banokovym uctom napriklad vo VUB banke? Pripadne este co vsetko mi k tomu treba a co ma to bude stat.
Dakujem pekne.
poznate niekto postup, ako prepojit PayPal ucet s normalnym banokovym uctom napriklad vo VUB banke? Pripadne este co vsetko mi k tomu treba a co ma to bude stat.
Dakujem pekne.
Re: ako prepojit bankovy ucet s PayPal?
nestoji to nic a najlahsie je v paypale vlozit cislo karty pokial mas aspon visa electronppohoda napísal:Zdravim,
Dakujem pekne.
potom nemas problem, paypal si charguje presne tolko kolko platis na nete, ziadne poplatky tam nie su, okrem standardnych bannkovych... ja paypal pouzivam na ebayi uz vyse roka a som maximalne spokojny...
Stručne to popísal deblasco, ale ešte to trochu rozšírim...
Na začiatok potrebuješ kartu, ktorá podporuje platby cez internet, napr. VISA Electron, Mastercard (Maestro ich nepodporuje), potom do Paypalu zadáš číslo karty. Myslím, že do 5 dní by Ti malo strhnúť z účtu 1,5 eura za verifikáciu, ktoré Ti ale po dokončení budú vrátené. Pri tejto transakcii bude uvedená poznámka, v ktorej bude 4 - miestne číslo, ktoré budeš musieť zadať pre úspešné ukončenie verifikácie karty. A hotovo. Kartu máš pridanú na Paypale
Na začiatok potrebuješ kartu, ktorá podporuje platby cez internet, napr. VISA Electron, Mastercard (Maestro ich nepodporuje), potom do Paypalu zadáš číslo karty. Myslím, že do 5 dní by Ti malo strhnúť z účtu 1,5 eura za verifikáciu, ktoré Ti ale po dokončení budú vrátené. Pri tejto transakcii bude uvedená poznámka, v ktorej bude 4 - miestne číslo, ktoré budeš musieť zadať pre úspešné ukončenie verifikácie karty. A hotovo. Kartu máš pridanú na Paypale
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Visa electron je spolu s Maestro kartou ta najobycajnejsia karta ktora existuje. Pomocou nej sa nedaju robit ziadne internetove platby (vratane paypalu) pokial nie je explicitne poziadane o ich povolenie u banky. Niektore banky ti to povolia priamo na tu kartu, ine ti mozu vydat k tomu istemu uctu novu - virtualnu kartu.
S VISA Electron od SLSP to určite ide, akurát si musíš zvýšiť limit pre "objednávky poštou", pretože pôvodne je tento limit nastavený na 0 Sk.Stenky napísal:mne to nefunguje s VISA Electronom od SLSP, mam novu kartu uz asi mesiac a nejde mi prihlasit. vraj "card issuer denied your card"
takze budem musiet bud daco vycachrovat v SLSP alebo si zalozit este jeden ucet
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak uz chces studentske konto a chces usetrit na poplatkoch, nechod do VUB. Som tam a poplatky ma stoja rocne asi tisicku. A to ani nemozem povedat, ze by som ho nejak extra aktivne vyuzival.
Ak sa predsalen rozhodnes pre VUB, k start kontu dostanes virtualnu VISA kartu bezplatne, to znamena, ze dostanes postou tlacivo, kde najdes 16 miestne cislo karty, udaj o expiry a 3miestny verifikacny kod, teda vsetko, co potrebujes na internetove platby kartou, alebo aj paypal.
Ak sa predsalen rozhodnes pre VUB, k start kontu dostanes virtualnu VISA kartu bezplatne, to znamena, ze dostanes postou tlacivo, kde najdes 16 miestne cislo karty, udaj o expiry a 3miestny verifikacny kod, teda vsetko, co potrebujes na internetove platby kartou, alebo aj paypal.
Mam TatraAcademy s Visa Electron, PayPal bez problemov, ak mas na ucte viac ako 20k poplatky odpadaju, aj tak su len 11Sk/mesiac 
Pri zriadovani PP nebol problem 1,5€ sa mi vratili a to tak, ze sa mi pri prvej platbe odcitali, s bankou som komunikoval len raz a to kvoli PP Verified kde mi povedali autentifikacny kod.
Pri zriadovani PP nebol problem 1,5€ sa mi vratili a to tak, ze sa mi pri prvej platbe odcitali, s bankou som komunikoval len raz a to kvoli PP Verified kde mi povedali autentifikacny kod.
-
Stenky
Professional
haha. vcera ked som to vdaka Pilifovi spojazdnil tak tam PayPalovci pisali daco v zmysle "PayPal strongly discourages clients to call tehir banks for authentication code. If you dont have eBanking, wait for your printed monthly report"Syfon napísal:s bankou som komunikoval len raz a to kvoli PP Verified kde mi povedali autentifikacny kod.
Presne na tento ucel som si zalozil mbank ucet aj ja a s paypalom a platenim na ebay to funguje perfektne. Staci svoj bankovy ucet prepojit s paypal a pri plateni ti bude prachy strhavat priamo z uctu takze ich nemusis najskor posielat na paypal. Na zaciatku si ale nezabudni zavolat operatorovi na mLinke nech ti aktivuje platby cez net a nastavi limity. Je to myslim zdarmaHip-hoper napísal:Chcem sa opytat, ked si zalozim ucet v mBank, oni poskytuju len kartu Visa Classic (je to ako Visa Electron?), aktivujem si potom paypal na tu kartu?
//edit: budem si potom moct poslat z tej karty peniaze na paypal? (chcem paypal vyuzivat na ebay a pod.)