Je potrebny vztah alebo...?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Je potrebny vztah alebo...?

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ahoj. Nemyslel som si, ze sem niekedy nieco napisem, pretoze mi riesenie vztahov a citov cez internet pripada nanajvys divne...ale budiz.
Do svojich 17r som nemal ziadny blizsi vztah s opacnym pohlavim (okrem teda kamaratskeho ). Nepokladal som to za podstatne, nechybalo mi to a ked som videl tie vztahy ostatnich ako ten ci ta strieda partnerov ako ponozky alebo su spolu len na zaklade fyzickej pritazlivosti.....
No teraz si pripadam sam, neuplny a nieco mi chyba :D (znie to tak smiesne tragicky).
V skole sa o mna zjavne zaujima jedna spoluziacka (je vtipna, zaujimava a pekna...) ale s odstupom casu ako sa tak pozeram....nic k nej necitim.....Dalsia o ktoru mam zaujem je z nizsieho rocniku...je pekna, simpaticka (zabite ma ale nespomeniem si ake y/i tam ma byt :D) ale vlastne len mi padla do oka...nic viac nic menej.
Dievcata, ku ktorym som citil nieco vaznejsie boli bud zadane alebo nedostupne....Ak mozem rozdelit ludi tak islo o skupinu, ktora sa pohybovala pri PC,fantasy, hrach, larpy ,metal (rock) (no dufam, ze ste pochopili ako som to myslel) a ta druha skupina su HH, a "diskotekoví" mladi ludia....
Nechcem nic silit ale zase ani sa mi uz nechce cakat.....som romanticky idealista :D

//Nevedel som vymysliet nejaky urcitejsi nazov temy..... :?
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Pokial nič nechceš síliť tak to nerob..potom sú taketo vzťahy na hovno a nevydržia moc dlho. Radšej spoznávaj nových ľudí a tam aj vzrastie šanca že nájdeš nejakú čo sa ti bude páčiť fyzicky ale aj psychicky. Znie to trochu lahostajne, ale poviem ti príklad na jednom kamaratovi. Na základnej škole o neho nemal nikto záujem, ale mal kamaratiek vela ale proste žiadny vzťah s nim nikto nechcel. Prišiel na strednu, zoznamil sa s "elitnými" žiakmi na škole, začal chodiť na disky atd...kde spoznával nových a nových ľudí, a tak si aj našiel svoju žensku.
Ber to samozrejme ako príklad, hej. Napríklad nových ľudí môžeš spoznávať pri Larpe alebo na koncertoch atd..možnosti je moc.
Ale tak týmto príspevkom som ti podla mňa moc nepomohol :?
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Kazdy vztah ti da neake skusenosti (teda aspon umna to tak je :P) i ked toto tak blbo vyznie ze chod s hocikym kto sa ti paci ale takto som to nemyslel :) . Mne sa najcastejsie teda stale :( stava ze holka sa mi paci isty cas a potom ma omzri niektora holka mi hovorila ze je to takto kazdy chlapec robi ale ja niesom ten typ chlapca ze sa chvali kamaratom aku caju uz mal co snou robil a tdtdtd... Proste niesom naseba zato pysny :( Na otazku vztah alebo... tak to zalezi odteba co kces a ci sa nato citis a teda ci ku konktretnej osobe citis dost nato aby si mal to co chces a nie ze ta to prejde (moja rada:) ) a tiez si myslim ze pri dievcati ktore poznas dlho alebo dlhie ako 5x za tivot co si ju videl tak je prinej mensia sanca ze ta omrzi ako ze je sanca ze ta omrzi holka co si snou bol 5x a uz sa jej pytas ci nebude nieco viac ako kamaratstvo
Majka16
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majka16 »

ja si myslím, že by si mal počkať, mal by si ísť niekam von a tam spoznávať. hoci keď len niekam na kávu, ale dosť ľudí sa dá spoznať aj na disko, je to určite lepšie ako nejaký chat. možno ti jedna z nich padne do oka a tvoje srdce a rozbúši :) potom budeš vedieť, že to je tá pravá, s ktorou chceš naozaj chodiť :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mozno by bolo dobre keby si napisal aky dobry kamaratsky vztah mas k dievcatam ktore spominas.

IMHO nema cenu vztah nejak silit, nechaj to viacmenej samovolne sa vyvinut.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

neviem čo presne chceš počuť bo sám si si odpovedal vo svojom príspevku
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

v podstate sme na tom rovnako viaceri.:) takze niesi sam ...s niekym s kym necitis "to nejake chvenie" si nechces zacinat ( aj ked skusenosti a blaa bla bla..ale nakoniec zranis seba, alebo dotycneho ) a na druhej strane sa ti pacia zadane a nedostupne...co je podla mna prirodzene lebo takyto ludia vyzaruju nieco so seba, neviem ako to nazvat dajme tomu stastie, sebavedomie pohodu...lenze takyto ludia , co mozes robit? cakat kym sa rozidu a preboli ich srdce a potom cakat v rade no ani v tedy nemusi prist na teba rad.
co ti ostava? ...cakat ,kazde rano predsa zacinas novy den ...chodis na nove miesta stretavas novych ludi ...kazdy den stretnes niekoho kto sa ti zapaci :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

veru veru nikdy nevieš kedy sa ti čo prihodí.. napr mne zmenil life moment ked si jeden pc povedal že dalej nepôjde..
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Eritrea napísal:a na druhej strane sa ti pacia zadane a nedostupne...co je podla mna prirodzene lebo takyto ludia vyzaruju nieco so seba, neviem ako to nazvat dajme tomu stastie, sebavedomie pohodu...
Toto je sakramentská pravda! Dievčatá na ulici sa pozerajú na chalana inak keď kráča po chodníku sám, a úúúplne inak keď ide napr. čo i len so šarmantnou kolegyňou (ale oni to nevedia že je kolegyňa, pochopiteľne) z práce, keďže majú chvíľu spoločnú cestu rovnakým smerom.

Odskúšané, overené :) .

Schválne - naše slečny z fóra: PREČO JE TOMU TAK?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

To s tými zadanými sa stáva aj mne. A to ani neviem prečo, možno podvedome kvôli konkurencii, lebo je jednoduchšie byť lepší ako jeden ako byť lepší ako všetci ostatní... :idea: :D
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no aj mne sa stale pacia zadany.:D chi ..neviem preco ..mozno z nas "single" srsi nejaka beznadej :D a z tych zadanych sexapil...
hm ..no ktomu ze ked poulici ide chalan a baba ze si ho viac vsimne ako single iduceho , to neviem ..skor asi pozerame na babu ..ja osobne ked vidim chalana s nejakou babou beriem ju ako konkurenciu , preto by som oslovila asi radsej sameho chalana..:) ciste teoreticky
a mozno prave to je ta vyzva...ze mame v tej babe konkurenciu ..a si povieme tak ten chalan musi mat nieco do seba ked je s takou kockou ( to sme samozrejme vsetky zeny.:) ale myslim si ze je to tak aj u chalanov takze sa mozme bavit o tom ako o vseobecnom probleme ( nie len o probleme so zenami )..:P
Sagittarius
Guru
Guru

Eritrea napísal:no aj mne sa stale pacia zadany.:D chi ..neviem preco ..mozno z nas "single" srsi nejaka beznadej :D a z tych zadanych sexapil...
Neviem, či práve beznádej, ale u zadaných nemáš, čo stratiť... :) Iba ak pár zubov. :D
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

PREČO JE TOMU TAK?
ja mám dojem, že keď je chlap sám, tak aj chce byť sám a vôbec si ho nevšímam. Viac si všímam zadaných. Asi je to kôli bratovi, lebo on keď sa oženil, tak sa zmenil o 100 % k lepšiemu !
Sagittarius
Guru
Guru

Klingonka: Potom, keď je žena sama, nechce byť tiež sama?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Klingonka napísal:ja mám dojem, že keď je chlap sám, tak aj chce byť sám a vôbec si ho nevšímam. Viac si všímam zadaných. Asi je to kôli bratovi, lebo on keď sa oženil, tak sa zmenil o 100 % k lepšiemu !
tak tato teoria je totalna kravina , zadany nezadany ,single ,gay ,podla mna vsima sa vzdy len podla vyzoru bez ohladu na to ci tusime ako na tom dana osoba je ,to ostatne sa aj tak zistuje casom a rozhovormi :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

somarina je to len pol na pol hehe je to fakt ze zadaneho chalana si viac vsimaju , mozno je to tym ze ked ma vedla seba peknu partnerku zacne im daco v alve rezonovat ze ked ma taku peknu babu ktoru by hcelo viac chalanov asi bude uzasny a bla bla. Druha vec aj ja ked som v uniforme tak nevzbudzujem u opacneho pohlavia taky zaujem ako ked som z koleginou co je dost neprakticke bo uz sa mi stalo ze kolegina ma zacala bit ze sa namna tie baby usmievaju :-D a nanu nikto.

Inak k autorovi temi to o si tam pisal hmm ani jedno ani druhe neni laska su to len sympatie nic vic nic min na vztah to neni maximalne len na ten detsky ze hura podme sa cumlat
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

k dievcatu musis nieco citit, nestaci ze ti padne do oka kôli krase. ja mam podobny problem, pred dvoma rokmi ma tieto veci nesrali ale teraz mi je tiez blbo ked vidim ze "skoro" vsetci kamarati a kamaratky niekoho maju. tiez si pripadam tak sam. zatial o mna nebol poriadne prejaveny zaujem a ked bol tak som odmietol ja... ale vsetko malo svoj dôvod.
ked ti mam poradit tak pockaj na tu spravnu ku ktorej budes citit nieco viac.
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

triple napísal:veru veru nikdy nevieš kedy sa ti čo prihodí.. napr mne zmenil life moment ked si jeden pc povedal že dalej nepôjde..
Ubíjam sa vo svojich zmiesanych pocitoch...riesenim bude asi smrt hlavneho hrdinu :D .

Ja moc novich ludi nemam sancu spoznat...na diskoteky nechodim (neviem nelaka ma to...a mam predsudky resp. si skatulkujem ludi, ktori na diskoteky chodia do kategorie "hiphop=demence :roll: " viz. Dopler apd)
Mno asi to bude vo mne...budem sa musiet zmenit a nemat take predsudky....ale uz mi ludia 1000 krat dokazali ze tato urcita skupina su fakt imbecily....
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

LOLCATS napísal:Ubíjam sa vo svojich zmiesanych pocitoch...riesenim bude asi smrt hlavneho hrdinu :D .

Ja moc novich ludi nemam sancu spoznat...na diskoteky nechodim (neviem nelaka ma to...a mam predsudky resp. si skatulkujem ludi, ktori na diskoteky chodia do kategorie "hiphop=demence :roll: " viz. Dopler apd)
Mno asi to bude vo mne...budem sa musiet zmenit a nemat take predsudky....ale uz mi ludia 1000 krat dokazali ze tato urcita skupina su fakt imbecily....
ako keby som to napisal ja. :shock:
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Heh....Ja v January planujem cestu do Doplera so spoluziakom XD Zabavit sa na trance koncik a nie hladat znamosti.
Napísať odpoveď