Je New MultiClan KingOfStreet CSS alebo CS1.6 kto by ma záujem Píšte na stranku KingOfstreet.tk Píšte na FORUM ale najprv sa musite REGNUT aby ste mohli byt a FORE POZOR! KAZDY JE VITANY!!!
lama.sk napísal:Je New MultiClan KingOfStreet CSS alebo CS1.6 kto by ma záujem Píšte na stranku http://oldschoolbrothers.tk/ Píšte na FORUM ale najprv sa musite REGNUT aby ste mohli byt a FORE POZOR! KAZDY JE VITANY!!!
Hah to tieto kindermafie co si nadavaju "clan" su este v kurze? Nonsteam tiez? No kazdopadne - vidim to na "ziarivu" buducnost - pohorite ako mrte vela dalsich
KoCi napísal:Pod S sa zrejme mysli Slovnik slovenskeho pravopisu, takze by mohli naverbovat aj za stadion zaujemcov
hh nj ,s tym kupovanim to je odvazne naberu 100 clenov co ani nevedia o co ide ale dostanu steam a clan leader bude king lebo su steam klan na konci tabulky ale su steam
KoCi napísal:Hah to tieto kindermafie co si nadavaju "clan" su este v kurze? Nonsteam tiez? No kazdopadne - vidim to na "ziarivu" buducnost - pohorite ako mrte vela dalsich
ale mas pravdu,nieco take ako keby som zalozil "clan" s hracmi ktori ani nemaju origo (cod,cod2,cod4,cod5)
Nechapem pojmu "kupit Steam". Steam je freeware online sluzba, ktora zabezpecuje online distribuciu hier. Kupit CSS cez Steam je uz o niecom inom. Som zvedavy ako dopadne v dnesnej dobe nonSteam CS 1,6 clan - asi dost ppci