studium masmedialnej komunikacie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
viwu
Zablokovaný
Zablokovaný

studium masmedialnej komunikacie

Príspevok od používateľa viwu »

chcem sa opytat, kto ma skusenosti s masmedialkou, v akom meste, ci je to dobre alebo nie...a ci neviete ako je to s prijimanim, na co sa kladie doraz, z coho su priapdne testy...myslite ze sa tam da dostat so znamkou zo sloviny z matury 3???a z koncorocnych vysvedceni tiez 3?bavi ma to, slovna zasoba, gramatika a tieto veci su na dost dobre urovni, len ta literatura je o hovne:Da navyse mali sme blbu profku...mal by som mat aj maturu z angliny a spaniny, navyse, ked pan boh da tak ja statnu jazykovu skusku zo spanielskeho jazyka...ake su sance???kolko sa tak priblizne hlais a kolko je prijatych???vie niekto aj nieco o novovznikajucej katedre masmedialnej komun. na UPJS v KE?
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

mam taku otazku, ktoru sa chcem spytat uz niekolko rokov, no odhodlal som sa az teraz: ak by som vystudoval masmedialnu komunikaciu, co by som mohol robit? resp. co z toho by som bez tej skoly robit nemohol?
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

nvm ale ja mám odjakživa v hlave že masmédiá majú dosť čo dočinenia s reklamou či už televíznou alebo netelevíznou, proste propagácia. Veď google a hľadajte si obaja páni :)
ades
Guru
Guru

ja skor narazam na to, ze aby som mal dovtip a zmysel pre humor vyuzitelny v reklame, nepotrebujem skolu, s tym sa musi clovek narodit. tiez vystupovanie na verejnosti mozes cvicit kolko chces, ale su ludia, ktori sa pred mikrofon postavia bez pripravy a bez problemov funguju a taki, ktori studuju a pridu pred kameru a ledva rozpravaju (priklady vid nase televizie, hadam okrem ta3). ups a je to vonku, sorry.
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ades napísal:ja skor narazam na to, ze aby som mal dovtip a zmysel pre humor vyuzitelny v reklame, nepotrebujem skolu, s tym sa musi clovek narodit. tiez vystupovanie na verejnosti mozes cvicit kolko chces, ale su ludia, ktori sa pred mikrofon postavia bez pripravy a bez problemov funguju a taki, ktori studuju a pridu pred kameru a ledva rozpravaju (priklady vid nase televizie, hadam okrem ta3). ups a je to vonku, sorry.
v tomto mas jednu velku pravdu...bud to vies-mas to v sebe alebo nie a ziadny titul alebo skola ti k tomu nepomoze....len pre inspiraciu, moja sefka-sefredaktorka v istom radiu ma vystudovanu masmedialku, najprv pracovala ako spravodajkyna a po 4 rokoch sa dostala az na tento post...ale nie vzdy treba vesat hlavu, uz som videl celkom pekne premeny ludi, ktorym to naozaj neslo, ale tak velmi chceli a sli za tym, ze sa necakane zlepsili a stale sa zlepsuju a stavaju sa z nich profici......ale ak to ma clovek v krvi+chce+bavi ho to=ma vyhrate....verim, ze sa v sebe nesklamam a dufam, ze to tiez bude moj pripad :oops:
ale masmedialku nepojdem studovat :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ekonomicka trauma buducnosti :-)
ades
Guru
Guru