SDHC a PDA
SDHC a PDA
Cavte potreboval by som poradit ohladom SDHC pametovej karty. Kupil som PDA HP iPAQ214 a treba mi donho kartu. Tak uvazujem o 16 a 32 GB verziach. Ibaze mam maly problem z class neviem sa rozhodnut aka bude postacovat do PDA ci sa oplati brat az class 6 ked som niekde cital ze PDA aj tak velke rychlosti zapisov nezvlada. Teda nestacilo bymi class 4 ? A viuzijem 32GB kartu nebude stacit 16GB? Jeto moje prve PDA a aj prvy dotyk z PDA. Dakujem za pomoc
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co sa tyka velkosti, 16GB je habadej...a co sa tyka tvojho dotazu o podpore SDHC, skusal si aj google?Ja som nenasiel nikoho, kto by pouzival 16GB SDHC, nasiel som iba typka, ktory mal 8GB a slo mu to. Ultrarychle su ti fakt aj tak na figu, v PDA ti tak rychly zapis aj tak nie je treba. A kedze je to novinka, tak by som povedal, ze podporuje vsetky, kedze napriklad nove HTC podporuju do 32GB, hadam HP nebude zaostavat. Najhorsie na tom je, ze ani na oficialnom webe vobec nie su blizsie informacie, co je dost neprofesionalne...HP dokonca neuvadza ani podporu SDHC, pise iba SDIO, co je vlastne skratka celej skupiny Secure digital Input Output, takze ani tak to nie je jasne...
-
Runes
Addict
pri PDA je skor podstatna rychlost citania. Ale ako bolo spomenute viac ako 8GB je nanic. Lebo navigaciu narves komplet celu do 2 max 3GB par mp3 jek a data ti zaberu tak 1 az 2GB to ti dava 5GB cize stale ams 3 volne. Teda pokial neces pouzivat ako mp3jku ale to as mi moc neosvedcilo ako je to fasa ze mas jedno zariadenie ale na prehravac je to velke kedze ho budes cet narychlo ovladat narp znizit hlastost prepnut skladbu atd. I ked obcas ho pouzivam ale to skor z nudze
. Co sa tyka aplikacii tak tie nezaberu vela mimo navigacie mam len jednu velku aplikaciu a to ej opra ktora ma cca 5MB
Inak odporucane veci do PDA:
IGO8 abo IGO my way
OziExploler - gps lokalizacia na vlastne mapy
lingua soft - prekladac
Spacetime - kalkulacka svojim sposobom ochudobneny matlab
Card Export - urobi z PDA citacku kariet
Core Player - video prehravac
SPB aplikaciie urcite pocket plus zlepsi oladatelnsot a prehladnost PDA
SPB imager - super program an obrazky
Vspainter - taky miny fotoshop
NoviiMedia NR deluxe - univerzalny ovladac na vsetky domace blboti fungujuce na irda
Opera - net
Winvibe pro - winamp v dakej mutacii
vacsina tychto softov je za poplatok ale heh sak warezu je na nete plno
Inak odporucane veci do PDA:
IGO8 abo IGO my way
OziExploler - gps lokalizacia na vlastne mapy
lingua soft - prekladac
Spacetime - kalkulacka svojim sposobom ochudobneny matlab
Card Export - urobi z PDA citacku kariet
Core Player - video prehravac
SPB aplikaciie urcite pocket plus zlepsi oladatelnsot a prehladnost PDA
SPB imager - super program an obrazky
Vspainter - taky miny fotoshop
NoviiMedia NR deluxe - univerzalny ovladac na vsetky domace blboti fungujuce na irda
Opera - net
Winvibe pro - winamp v dakej mutacii
vacsina tychto softov je za poplatok ale heh sak warezu je na nete plno
Diki Runes zase vycerpavajuca rada a odpoved.
Inak uz ho mam doma
a cena cca 4500SK a tu kartu objednavam 16BG za cenu do 400Sk tiez si myslim ze 8 GB brat sa mi moc neche nikdy neviem naco sa hodi .)
A tiez diki za ten soft pojdem hned nato, uz som si nieco pripravil , ale ako to tak vidim budem tu mat este dost otazok ohladom PDA som v nom uplny novacik inak uz mam objednany aj GPS je to EVOLVE routeTraxx
GPS bluetooth přij./dataloger/geotagger (54kan.)
este raz diki
Inak uz ho mam doma
A tiez diki za ten soft pojdem hned nato, uz som si nieco pripravil , ale ako to tak vidim budem tu mat este dost otazok ohladom PDA som v nom uplny novacik inak uz mam objednany aj GPS je to EVOLVE routeTraxx
GPS bluetooth přij./dataloger/geotagger (54kan.)
este raz diki
-
Runes
Addict
huhu ja som bol v rovnakej pozicii pred necelym rokom
taze co sa tyka softu pisem co sa mne osvedcilo a permanentne mam co hned nahadzujem ked dokakam system
to igo si daj podla toho ako system zvlada ale uteba by mala aj igo 8 slapat mne obcas blbla. BTW to GPS ak bude fungovat tak dobre co sa lokalizacie tyka ako moj gootrax tak normalne ze zavidim. Bo ten dataloger fasa vec. BTW tiez dava 5pozicii za sekundu ??? lebo moj dava aj ked to maloktori soft podporuje ale za dosledok to ma to ze potom GPS naviguje plynulo nie skokovo. btw co sa tyka softu oplati sa ti regnut na warforum.cz tam toho je vela moc najviac
lamky su oproti tomu ako PNSka voci TESCU