skola

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
MoRTy^
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MoRTy^ »

audiotrack napísal:prečo? náhodou môže vzniknúť celkom zaujímava diskusia, uvidíme.

K téme: predpokladám že si ešte na základnej alebo strednej, keď máš k škole takýto postoj. Ja do školy chodím rád, lebo som si vybral študovať to čo ma bavý. Nemusím sa učiť veci ktoré mi na základnej/strednej nešli a nudili ma.
istym sposobom mas pravdu..ja sa tesim do skoly vdaka spoluziakom :D :D

//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 9:25 )
fikus-kukis napísal:A čo Ťa baví ak nie učenie sa nových vecí?
ked natom uvazujem tak je to aj celkom sranda a dobry pocit z dobrej známky :)

//autoeditácia príspevku ( 22 Nov 2008, 9:26 )
no ale to skoré vstávanie :shock:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm bavi nebavi vybral som si vysku ktora sa mi zdala relativne zajimava ale problem je v tom ze na slovensku nestudujes len to co chces ale vela veci naokolo nemas tzv uzkoprse specializovane studium. Napr ja studujem mechatroniku co su vlastne roboty a tieto veci napr tie ramena na linkach co montuju afta (reklama na citroen picaso) no ale popri mechatronickych predmetoch mam vela inych nepotrebnych pre moje studium a prave tie robia problemi. Studovat ma bavi ale nie vsetko lebo je super ked sa dozvies daco nove a fascinuje ta to alebo ked si zoberem taku mechaniku 1 proste uplna blbost ale dokazem si vypocitat bars co aby mi to nepadlo v principe mi to je nanic asi ale uplne ma fascinuje ze to dokazem :-D taktiez je super ked sa o dacom bavis a zrazu zistis zevies ovela viac ako ostatny lebo ste otom daco brali v skole. Napr. takto som zapojil vlani do diskusie vedomosti z termodynamiky a fascinoval bandu stredoskolakov :-D. huh a tak no :-)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Skola vas bavi ak mate dobrych ucitelov pretoze aj keby neviem ako neznasas chemiu ale mas dobru ucitelku/ucitela tak zmenis trosku postoj.

Mna osobne skola bavi tak maximalne park pocas cesty do skoly(ciga) :lol: kedy ako potom neaka ta anglictina , technicke prace a vytvarna kde nic ale absolutne nic nerobime a potom neaky ten obedik a zasa poskolna :D pretoze vecina ziakov na ZS sa ucit musi a nevybera si skolu ako napr SŠ alebo VŠ
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Predmety ako informatika, matematika, fyzika ma celkom bavia, na tie sa celkom aj tesim. K predmetom ako literatura ci dejepis mam ale odpor, uz len cakam na maturitny rocnik, ked si budem moct vybrat predmety.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mate stastie, ze si v maturitnom rocniku mozete vyberat predmety, my sme sa museli ucit normalne podla rozvrhu a z kazdeho predmetu nas drilovali tak, ako keby sme z neho isli aj maturovat :?
K teme: mna skola bavi len niekedy - ako vsade, aj tu to zavisi od predmetu. Povinne predmety vacsinou stoja za staru backoru, a potom nestiham tie, co som si sam dobrovolne zvolil... no skratka je to domotane. Ale na skolu som isiel dobrovolne a som tretiak, o par mesiacov (snad) bude zo mna bc. :o
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Mek napísal:Mate stastie, ze si v maturitnom rocniku mozete vyberat predmety
my terajsi prvaci na gymnaziach si uz budeme moct vyberat v tretom rociku :wink:
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ako kedy, ale vzdy ked sa pozriem na ludi, ktori su inteligentne na tom, ako zakladatel tejto temy, tak som tam rad.
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

kde su tie casy ked sa maturovalo z 5 predmetov a koko Stenky maturoval zo 6 :D:D:D decka berte si priklad :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Calvin SFX napísal: Mna osobne skola bavi tak maximalne park pocas cesty do skoly(ciga) :lol: ... potom neaky ten obedik a zasa poskolna :D pretoze vecina ziakov na ZS sa ucit musi a nevybera si skolu ako napr SŠ alebo VŠ
vole neber v zlom ale to ste mladez :? si zapal doma pred tatom
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

Mňa škola baví, len pár predmetov neznášam, a dokonca aj informatiku nemám rád pretože ten učitel chce po nás presne pomenovania líšt vo worde a v exceli, presne z čoho sa program skladá, názvy ikoniek a postupnosť atd...ale to ej asi jedine čo vie :D
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

bavi ma vsetko, co viem

... preco toho viem tak malo? :( [ lebo som lenivy ]

odkedy som sa v deviatke dozvedel, ze som prijaty na skolu, tak som sa absolutne prestal ucit (i ked si nejak ani nespominam na ucenie pred tym, ale aspon ako-tak) a nanestastie, ostalo mi to doteraz... uz tri roky si hovorim, ze sa zacnem ucit a viac ako tyzden mi to este nevydrzalo, ale zajtra zacnem opat :D ... som zvedavy, co so mnou spravi maturita, prip. VS
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Smejo: myslim si ze posedenie pri pive u starej mamy ti len prospeje :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no ja osobne školu čím ďalej, tým viac nemusím.momentálne som v maturitnom ročníku a voči škole mám neskutočnú averziu, prvé o čom rozmýšľam, keď vstanem je ako sa jej vyhnúť(aj keď tam nakoniec vačšinou idem).minulý rok ma celkom bavila, teraz ma tam znechucuje úplne všetko a neviem sa dočkať, keď odtiaľ odídem.neznechucuje ma samotné štúdium, skor samotná škola, prístup profesorov a podobne..chcelo by to už zmenu.
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

školu neznášam :D:..šom štvrták na OA...a čakám len na maturitu (teda ak sa mi to úspešne podarí :D) a padám do zahraničia zarobiť cash :P
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:vole neber v zlom ale to ste mladez :? si zapal doma pred tatom
Myslim si ze ta jedna/dve cigi niekedy cez tyzden neuskodia i ked uskodia ale je to jedno pretoze niesom 12rocne decko co nevie co ma robit a niesom hlupak aby som si cigi este kupoval tu cigu mi niekto ponukne a ja ju primem aby nefajcil sam a tiez sa mi zda ze fajcenie osôb mladsich ako 18 rokov zakazane nieje iba je zakazane im cigarety predavat ak to tak nieje opravte a ktomu tatovi sa vyjadrovat nejdem
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Ja som momentálne v prvom ročníku VŠ, ale okrem výuky mám plno iných aktivít, aby som čo najefektívnejšie využil všetok čas, ktorý mám. Čo sa týka VŠ predmetov, je jasné, že niektoré sú menej zaujímavé a náročnejšie na čas a iné zase naopak, ale v porovnaní so strednou sa tam učia oveľa relevantnejšie veci (a pre mňa aj zaujímavejšie). Pre mňa je úplne najväčším dôkazom môj osobný rozvoj. Za dva mesiace na vysokej som sa pohol vpred viac ako počas 8 rokov na gymnáziu čo sa týka hard aj soft skills, siete kontaktov a v neposlednom rade možnosti. Keď sa obzriem späť tak môžem povedať, že zatiaľ je štúdium na VŠ (a samozrejme všetky veci s ním spojené) najprínosnejšie obdobie môjho života
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

mna bavi odkedy som dostudoval.. myslim ze nie som jediny. bavi to viac asi aj skolsky personal. ked mna vsetci tak luuuubia :twisted:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Prvých pár týždňov na vysokej škole som doslova stagnoval a nebol som spokojný nielen s mojim účinkovaním, ale aj s tým, čo mi škola ponúkala (status nekreatívneho poslucháča...)...
Postupne sa to zlepšilo najmä s vidinou štúdia obľúbených odborov a so získavaním nových a zaujímavých vedomostí...
Stredná škola ma bavila taktiež, keďže som pomerne jednoduchým spôsobom prišiel k cenným vedomostiam, navyše tam bola zábava v kolektíve a pod. (čo zas vyrovnáva študentský život na VŠ...)...
Pozíciu študenta mám jednoducho rád a budem sa v nej snažiť zotrvať čo najdlhšie...
TFT-kenny
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa TFT-kenny »

no ja som druhak a celkom ma to bavi cele dni hrame poker tak si trosku privyrobim (niekedy :D) a sme super kolektiv zevraj najhorsi na skole a to sme len druhaci :D a dost podstatna vec je ze mam na skole frajerku koli ktorej chodim do skoli az moc rad :)
..horsie bude ked sa snou rozidem :roll:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Audiotrack, ked si dohanal priemer s fyzickou tak sa ti niekedy asi ozvem :D Ja proti skole nemam nic....tiez sa jej nevyhybam a neberem to ako nejake tyranie a podobne.....a dufam, ze to tak brat ani nebudem....ved je to pecka ekd mam volne hodiny tak hrame karty alebo len tak sedime v common room a kecame, alebo sa ideme prejst do mesta a nakupit nejake sladkosti, energy drinky a jedlo :D
Robim len tri predmety, a to IT, Fyzika a Design Technology.....Fyzike vobec nechapem....a IT s D.T su v pohode.....dalej este robim kurz CISCO o pocitacovych sietach, kde mam kazdy tyzden skusku.....ale da sa to zvladnut....teda som tam dobrovolne takze tak :)
Napísať odpoveď