Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nikto nema podobny problem ako ja ? :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

INDIGOcorp. napísal:nikto nema podobny problem ako ja ? :(
Co su to za servery? Nech skusi aj niekto iny. Inak odporucam ti najst si nejake dobre a tie dat medzi oblubene, to budes mat istotu, ze sa pri hladani servera nenastves :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

GothaR napísal:Co su to za servery? Nech skusi aj niekto iny. Inak odporucam ti najst si nejake dobre a tie dat medzi oblubene, to budes mat istotu, ze sa pri hladani servera nenastves :D
no tak pomaly zistujem ze tie ktore mi najde same csko tak su dost ze na piacu :D vacsinou nemecke a take , a prevazne je to napr panoramix ,ffforce komplet cele ako je :(
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

GothaR napísal:Este staci mierit do oblasti krku a bude aj headshot a instant kill :)
Nj, to ma nenapadlo...tak sa da zabit jednou ranou ? v cs:source sa to neda :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

dodo.gold napísal:mARILYN mANSON: dufam ze vies ze pravym tlacidlom mas hit za 65/55 hp...no a potom je to uz len o tom hitnut prvy :wink:
No jednoduchsie je,ked nabiehas na protivníka,si ducknes presne,aby si do duckoval ku nemu,a v okolí hrudníka seknes pravým a mys potiahnes smerom nahor. :wink:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

Skus to v Source :P neviem, ja som 1.6tku nehral ani nepatetam.
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

cs source

Príspevok od používateľa skvido »

vyskusajte niekto tento server je fakt dobry 89.185.242.231:27019 [CZ] Zaparit.cz [ Small Maps ] 8)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: cs source

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

skvido napísal:vyskusajte niekto tento server je fakt dobry 89.185.242.231:27019 [CZ] Zaparit.cz [ Small Maps ] 8)
reklamu si rob inde
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Kde mate nastavene tlacitko pre mikrofon? Ja neviem najst neobsadene tlacidlo co by bolo po ruke :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

Nadeo napísal:Kde mate nastavene tlacitko pre mikrofon? Ja neviem najst neobsadene tlacidlo co by bolo po ruke :)
stlacenie kolieska na mysi :wink: tam urcite nic nemas a je po ruke...
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

prosim vas chcem sa spytat na serveroch som niekedy videl take lano je bud cervene alebo modre podla toho ci ste t alebo ct chcel som sa spytat ci jeto cheat aked nie tak ako sa to pouziva a kde sa to da použivať
d3viL
Amateur
Amateur

BaNN

Príspevok od používateľa d3viL »

Cawte... Mam taky problem ze ked som na intraku tak hram na nektorych good srveroch...ako su servre Game-points.eu(sorry za reklamu, ale je to server na ktory chcem poukazat)... tak tamna intraku v poho sa napojim a bez problemu.... ALE ked sa vratim domov tak tam sa skusam napojit a mi vyhodi hlasku ze BANN... a potom mi napise ze dovod : cheaty a pritom je to riadna debilina bo ziadne nemam... a este k tomu mi tam vypise nejake meno ktore vobec nemam.... Takto som to instaloval i bratovi na jeho pc a presne ten isty dovod... tak nechapem... mose byt neco s IP alebo co??? diq...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: BaNN

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

d3viL napísal:Cawte... Mam taky problem ze ked som na intraku tak hram na nektorych good srveroch...ako su servre Game-points.eu(sorry za reklamu, ale je to server na ktory chcem poukazat)... tak tamna intraku v poho sa napojim a bez problemu.... ALE ked sa vratim domov tak tam sa skusam napojit a mi vyhodi hlasku ze BANN... a potom mi napise ze dovod : cheaty a pritom je to riadna debilina bo ziadne nemam... a este k tomu mi tam vypise nejake meno ktore vobec nemam.... Takto som to instaloval i bratovi na jeho pc a presne ten isty dovod... tak nechapem... mose byt neco s IP alebo co??? diq...
zrejme mas zdielanu ip a niekto z tvojej sieti dostal ban, skus ist na ich forum a napisat poziadavku o unban s nickom na ktory ten ban padol.
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

d3viL napísal:Cawte... Mam taky problem ze ked som na intraku tak hram na nektorych good srveroch...ako su servre Game-points.eu(sorry za reklamu, ale je to server na ktory chcem poukazat)... tak tamna intraku v poho sa napojim a bez problemu.... ALE ked sa vratim domov tak tam sa skusam napojit a mi vyhodi hlasku ze BANN... a potom mi napise ze dovod : cheaty a pritom je to riadna debilina bo ziadne nemam... a este k tomu mi tam vypise nejake meno ktore vobec nemam.... Takto som to instaloval i bratovi na jeho pc a presne ten isty dovod... tak nechapem... mose byt neco s IP alebo co??? diq...
:lol: Lol,co si zadrel,sak logicke,je to zdielaná ip,cize niekto pouzil tvoju ip,alebo zrejme mal rovnakú jak ty,a dostal na gp ban a preto más ban aj ty,u providera si mozes kludne vybavit dynamickú ip stoji to tusim okolo tých 150-200 sk. :roll:

Co más za net vlastne? :wink:
d3viL
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa d3viL »

SSemteXX napísal::lol: Lol,co si zadrel,sak logicke,je to zdielaná ip,cize niekto pouzil tvoju ip,alebo zrejme mal rovnakú jak ty,a dostal na gp ban a preto más ban aj ty,u providera si mozes kludne vybavit dynamickú ip stoji to tusim okolo tých 150-200 sk. :roll:

Co más za net vlastne? :wink:
Mno takze ja mam internet cez mikrovlnu siet je to od poskytovatela Fibris a siet je MAGNET.. to ti asik ale nic nehovori.. je to spravene tak ze fungujeme ako jedna siet velka a a tymto stylom mame aj internetove spojenie poskytnute....Ale je to dost zaujimave bo doma sme ja s bratom a jemu to proste jedneho dna prestalo ist...a presne toto tam vypisalo ze BAN a IP adresu vypisalo a podobne.. raz tam mi dokonca vypisalo meno ze vraj sa volam RAPTORKO... tak ma to iba zaskocilo ze co.... Ale zvlastne ze som to iste mal i na inom servery presne to iste vyhodilo na dakom deathmatchi servri, ale ostatne mi funguju v poho... ale chcel by som to game-points veru dako odblokovat...hmm???
MIRUSKO666
Medium Expert
Medium Expert

Moj steam ucet CS 1,6 za Source..??

Príspevok od používateľa MIRUSKO666 »

:?:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Jouhou, som sa napojil na hojkacky server a nelaguje to :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak mam jeden vaznejsi problem :)
Nainstaloval som si nonsteam CS (chcem si iba obcas rekreacne zahrat na hojko serveri), povodne CS bolo v pohode, normalne modely zbrani, hud aj postavy. S tym sa vsak na server nenapojim, tak som stiahol patch 33 (tipujem, ze je to ten od digitalzone), ten mi vsak prehodil vsetky modely za modely zo source, co ja nechcem a navyse hra sa potom vzdy trosku zasekava. Asi tak kazde 2-3 sekundy a vzdy iba na okamih, no je to dost neprijemne. Povodna verzia ide uplne v pohode. Existuje aj nejaky iny patch, s ktorym by to islo na hojko.com serveri alebo musi byt ta 33ka? Pripadne existuje nejaka ina verzia toho patchu?
PS:
Core 2 Duo, 2 GB RAM, 8600 GT 256MB, Vista 64b.
net 40Mb/40Mb
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Ja som dal 23 a ide to v pohode, vsetko origalne zbrane atd...
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

PLS poradte pustim CS nsko,dam nejaku mapku nacitava a potom pred koncom loadu vyhodi do win a napise error c+++ co to je??? directx som skusal,ovladace tiez a rein win necem.tak co mam robit pls help.
Napísať odpoveď