tak u nas uz nesnezi. asi hodinu.. mozno viac. .ale uz amme napadnute.. nevidno uz nic.. dokonca drzi aj na asfalte.. len kurwy posolili tak na hl. ceste ne..
Digital napísal:Nitra - Snežilo , v podstate aj dosť ale teplo je ešte všetko sa topí.
som skoro padol na zadok ked som rano videl biele strechy a zahradky... to snezenie okolo obeda vyzeralo relativne dramaticky ale hned sa to topilo... a teraz je relativne pokoj
GothaR napísal:Chcem aby snezilo az na Vianoce, to tak pekne dokresluje atmosferu, ked uz bude treba chodit do skoly a do prace, tak nech sa to zas roztopi
btw do hlasovania som pridal moznost nie.
cez noc i u nas v PO nasnezilo asi cca 5 cm, a stale snezi, ale co z toho ked cez den sa i tak to roztopi, zbytocne snezi. musim ocistit auto a az tak mozem ist do skoly. robota navyse
No nemam moc dobry pocit, take je to nahovno, proste, zima je zle obdobie, ja ju rad moc nemam, a ked sneh tak poriadne, ne 5cm co sa ked slnko zasvieti a roztopi, a potom vsade blato a nachuj vsetko, mokre a pod.
Zimu som mal rad ako male dieta, ktore sa mohlo ist vonku gulovat, sankovat a podobne veci, ale teraz mam ovela radsej leto, je to perfetne rocne obdobie.
...tiež mám rád zimu - sneh a pod. ale už by mohlo prestať snežiť omg. cesty, chodníky už boli vyschnuté a znova sneh... ,,,už nech bude jar. (bez snehu)
aj ja mám rád zimu,ale zase nie vtedy ked my sneží alebo prší do tváre tak že nič nevydím a nedá sa skoro nikam ísť !! ale aj to patrí k životu
má to svoje výhody aj nevýhody ako každé iné počasie