xvod decoder

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
maark
Amateur
Amateur

xvod decoder

Príspevok od používateľa maark »

ahojte,

stiahol som si noveho bonda v avi formate s www.torrenbox.com ale ked som to chcel spustit tak mi len ukazalo ze to musim najskor decodovat cez nejaky xvod decoder, nema s tym niekto skusenosti kde by sa to dalo stiahnut alebo ako to obist,

vdaka
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nie xvod ale XviD, neviem kde by mohol byt problem, podla mna stacia normalne kodeky. Pre XviD je to tusim obycajny ffdshow, pripadne mozes pouzit balicek kodekov ako je napr. K-Lite Mega Pack, ACE Mega Pack, CodecAllInOne...
maark
Amateur
Amateur

orazok `

Príspevok od používateľa maark »

obraz mi ale spusti normalne a tam je napisene ze ak si chcem pozriet tento film tak ho musim dekodovat cez xvod decoder a je tam aj stranka ale je to platena stranka, pridavam aj obrazok

vdaka

//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 16:03 )
neviem preco mi nechce zobrazit aj text ale je tam napisane iba

CONTENT BLOCKET

this movie file can only by unlocked with the xvod decoder, please visit decode.torrentsu.com to download

no a to je platena stranka

cele to prehrava 20 sekund pricom cely subor ma 700 mb ako standardne avi

vdaka
Prílohy
obr1.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to si stiahol fake, rozhodne za nic neplat a najdi inu verziu filmu.
Uz sa to tu parkrat vyskytlo :)
swina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa swina »

To ste pomohli.Ja mam taky istý problém s filmom Bedtime stories,ktory vyšiel 4 dni dozadu.Stiahnutý a tiež chce xvod(mimochodom to s tým xvidom to bolo dobré :D )Ja som hladal na nete cele hodiny,ale ani za svet neviem najsť žiadnu hacknutú verziu toho programu....akoby to neexistovalo,ale kupiť sa to da.Podla mna je to program priamo prepojený s niečím bankovým účtom...ale keby ste niekto našli tento film,dajte mi prosím hned vediet-ešte lepšie,len ten hacknutý program :D
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

swina: si to nepochopil? ten program co hladas ti je nanic... ti maximalne nataha do kompu nejake virusy a keylogery a co ja viem co este... ten film co si stiahol je FAKE!!! musis si ho stiahnut z ineho zdroja
Napísať odpoveď