instal win XP
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
instal win XP
cawte potrebujem nainstalovat win xp .. viem instalovat vsetko ale mam problem restartnem pc a nenabehne mi tento text: "libovolnou klavesou spustite system z dicku CD" nwm preco to nenabehne
plss poradte nwm co s tym je na 2. pc to ide a na tomto ne 
-
vrtulnik
Medium Professional
vsetko som spravil ... ale ked uz je to ked nastavujes meno licenciu ,jazyk.. ad.. a pri konci ked zu je 5 min. pred koncom restartne mi pc nekedy skôr nwm co to je mal som proble ked mi restartovavalo pc a ta doska ma 4 dni uz som sponinal v predoslich temachGoten napísal:Na druhý boot si daj hdd. Keď nainštaluješ win, tak na prvý si daj hdd a ostatné daj disabled. Urýchli ti to bootovanie.
Nuž to môže byť veľa príčin. Skús spustit inštaláciu ešte raz. sformátuj disk NTFS pomaly. Možno je chyba v ram. Ak máš dve ramky, jednu vytiahni a nechaj tam len jednu. Ak to stále bude reštartovať, tak tam nechaj druhú ramku a skús, prípadne skúšaj aj sloty na ram. Raz nechaj ramku v jednom slote potom v druhom. Alebo vyskúšaj iné inštalačné CD Windows.
-
vrtulnik
Medium Professional
no mam 2 Ramky a ine CD nemam aa uz som to skusal 8× ak nie viacGoten napísal:Nuž to môže byť veľa príčin. Skús spustit inštaláciu ešte raz. sformátuj disk NTFS pomaly. Možno je chyba v ram. Ak máš dve ramky, jednu vytiahni a nechaj tam len jednu. Ak to stále bude reštartovať, tak tam nechaj druhú ramku a skús, prípadne skúšaj aj sloty na ram. Raz nechaj ramku v jednom slote potom v druhom. Alebo vyskúšaj iné inštalačné CD Windows.
V biose nemusíš nastaviť nič. Keď si vybral jednu ram a reštartovalo, tak vyber druhú a prvú tam vráť. Výmenu rob na prvom slote RAM(t.j. druhý slot bude prázdny), ak to bude stále reštartovať tak výmeny rob na druhom slote RAM (t.j. prvý slot bude prázdny). Ak to bude stále reštartovať tak aspoň budeš vedieť, že RAMky sú dobré.
-
vrtulnik
Medium Professional
no ramky to nerobia lebo jednu som vybral ale druhu som tam nechal lebo keby jedna vyhorela alebo co tak by isla ta druha ne ? a restartovavalo to furt ked som vybral dal som pomale sformatovanie a este ani nezacalo a restartGoten napísal:V biose nemusíš nastaviť nič. Keď si vybral jednu ram a reštartovalo, tak vyber druhú a prvú tam vráť. Výmenu rob na prvom slote RAM(t.j. druhý slot bude prázdny), ak to bude stále reštartovať tak výmeny rob na druhom slote RAM (t.j. prvý slot bude prázdny). Ak to bude stále reštartovať tak aspoň budeš vedieť, že RAMky sú dobré.
Nuž neviem veru.
Skús si zohnať iné inštalačné CD winu, možno je chyba v ňom. Príčin toho reštartovania môže byť veľa. Najčastejšie (z mojej skúsenosti) býva chyba v RAM alebo v zlom inštalačnom CD. Hádam ti tu niekto poradí. Pohľadaj tu na fóre, nejaké témy o reštartovaní pri inštalácií tu už myslím boli. Čítal som napr. v tejto téme, že user vymazal celu partíciu a vytvoril novú.
-
vrtulnik
Medium Professional
ja vzdy vamazuvam particie a instalacne by malo byt dobre lebo som instaloval windows pred mesiacom tak to nebude ale uz ho necem trapit lebo este neco dodrbem ale nemoze to byt chyba v doske ? lebo ta ma len 4 dniGoten napísal:Nuž neviem veru.Skús si zohnať iné inštalačné CD winu, možno je chyba v ňom. Príčin toho reštartovania môže byť veľa. Najčastejšie (z mojej skúsenosti) býva chyba v RAM alebo v zlom inštalačnom CD. Hádam ti tu niekto poradí. Pohľadaj tu na fóre, nejaké témy o reštartovaní pri inštalácií tu už myslím boli. Čítal som napr. v tejto téme, že user vymazal celu partíciu a vytvoril novú.
-
vrtulnik
Medium Professional
ee instal nejdem instalovat zbytocne lebo tam je service pack 1 aa komponenty nemozem lebo nemam skade mam 2pc ale na tom druhom je socket AM2 a natom co mi nejde socket AShark_360 napísal:skus nainstalovat ten Win na inom PC, alebo povymienaj komponenty a vylucovacou metodou prides na to ,co je zle...