rozbehnutie GPS na N95

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Indigo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

hojko napísal:Mozno trochu mimo temy, ale dnes som v aute skusil zapnut vstavanu GPS navigaciu, spojenie trvalo tak 10 sekund a krasne ukazalo hned aj mapku. Nieco take si vsak neviem predstavit na telefone, ktory ma GPS vstavane, este ako externy modul ano...
Tak tak. Kym to prvotne najde signal a napoji sa a neviem co vsetko, tak to trva, potom to uz ale tusim trackuje v poriadku.

Externy modul, alebo teda rovno navigacny device su proste ovela lepsie. Do auta je pravdaze lepsie nieco z vyssie uvedeneho.

Ale ak sa clovek napriklad ocitne v neznamom meste, raz do roka a nevie si rady, N95 vie velmi pomoct. Nehovoriac ak si niekto spravi letecky vylet a potrebuje mapu, staci mu vytiahnut mobil a uz sa ponaviguje vsade.

V aute som n95ku skusal len ako spolujazdec a este nikdy nie navigaciu, takze neviem ako dobre by v tomto obstal. Ale ako negativa ma napada len maly displej a dlhe nabiehanie gps, inac je celkom v poriadku.
smejooo
Novice
Novice

a-gps

Príspevok od používateľa smejooo »

pokial mate aktualizovany SW na najnovsi, tak by malo fungovat A-GPS, pravda, neskusal som to este... ale vyskusam, ci fakt ;)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Vam vravi daco take ze studeny start? Odporucam spravit trojhmat a opat rozbehnut GPS na N95 ci to je 8GB alebo nie niekde na balkone / luke, mne na N95 8GB najde satelity do 3 minut...plus su skusenosti ze ak sa najprv stiahnu data o satelitoch z internetu tak to ide rychlejsie :)

N95 8GB ma podla mna dost kvalitne GPS oproti tomu co som pocul, a neverim ze jeden kus z 10 je dobry..[testovane na turisticku nav] - ale ako vravim, na n95 som neskusal a je mozne ze tam to je horsie

inac odporucam skusat GPS v pivnici, tam to ide naj! :D
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pershing: Neviem na co reagujes, ale to gps v n95 nieje zle. Trojminutovy loading neviem ako u teba, ale mne pride dost. Niekedy mozno aj dlhsie.

Co je ale pravda, s netom som ho nikdy neskusal.
Stullko
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stullko »

:D mam N95 8GB, s navigaciou som spokojny, mne v aute najde satelity do 2-4 minut, pouzivam cracknute Mapy od nokie, kt. naviguju aj hlasovo.. S externym co mam tak nacitanie do 10sec.
jurajko
Novice
Novice

cracknute Nokia Mapy??

Príspevok od používateľa jurajko »

Stullko napísal::D mam N95 8GB, s navigaciou som spokojny, mne v aute najde satelity do 2-4 minut, pouzivam cracknute Mapy od nokie, kt. naviguju aj hlasovo.. S externym co mam tak nacitanie do 10sec.
Pls. Ako si crackol nokia Maps? nemohol by si mi poslat blizsie info na mail? dakujem
Gtjozef
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Gtjozef »

Tu je tá upravená full verzia. Nepamätám si či to treba certifikovať, ale určite beží aj hlasovo (iba v češtine samozrejme) aj výpočet trasy.

Kód: Vybrať všetko

http://rapidshare.com/files/170157338/Nokia.Maps.v2.0.4503.S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-illusion.rar
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

mam n95 8gb mam tomtoma aj garmin mobile xt ale mam i gps modul.s modulom je to plnohodnotna navigacka.takze sa oplati tie 2 litre obetovat.ja som max spokojny.plnohodnotne ma to navigovalo aj v holandsku.bez bludenia.
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

stanulik napísal:mam n95 8gb mam tomtoma aj garmin mobile xt ale mam i gps modul.s modulom je to plnohodnotna navigacka.takze sa oplati tie 2 litre obetovat.ja som max spokojny.plnohodnotne ma to navigovalo aj v holandsku.bez bludenia.
Aj bez modulu. Akurat nemusis nosit pri sebe druhu vec co treba drzat volne v ruke. Jedine, ze sa dlhsie pripaja, inac je v pohode, aspon co som mal ja skusenosti.
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

Indigo napísal:Aj bez modulu. Akurat nemusis nosit pri sebe druhu vec co treba drzat volne v ruke. Jedine, ze sa dlhsie pripaja, inac je v pohode, aspon co som mal ja skusenosti.
kto povedal, ze modul musis drzat v ruke ?? ja ho pouzivam v aute, mam ho v odkladacej skrinke a to staci :)
a ked ides niekde von na prechadzku a nevies kde tak staci ak modul das do vrecka nohavic, bundy alebo do ruksaku, urcite ho nemusis drzat v ruke.
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

j.mihi:

Zaškrtni si aj INTEGROVANÉ aj ASISTOVANÉ GPS! V paneláku ti nájde jedine tak... :D Na balkóne, možno...Vyjdi trebárs na Panónsku, alebo Dolnozemskú, alebo Aupark, poprípade iné nákupne strediská a supermarkety a musí ti tam nájsť signál. A pôjde ti to aj v aute.
Halkeey
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

N 95 gps

Príspevok od používateľa Halkeey »

Ja mam Nokiu N 95 od Orange a GPS mi zatial ide neviem na ako dlho ale nic som neplatil. Najprv som nevedel ako nastavit ale na balkone som pockal tak 3-5 minut a GPS mi nasiel satelit a bolo naslo moju polohu a a dala sa nastavit aj navigacia .....trasovanie cesty som este neskusal takze neviem.
Chod do menu> nástroje>pripojenie>dáta GPS> a hladaju sa satelity ale bud pritom pod holým nebom a za 3 min. ti najde satelit (mozno:D)> potom si daj Nokia Maps a najde ti polohu:D
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: N 95 gps

Príspevok od používateľa Schyl2o »

Halkeey napísal:Ja mam Nokiu N 95 od Orange a GPS mi zatial ide neviem na ako dlho ale nic som neplatil. Najprv som nevedel ako nastavit ale na balkone som pockal tak 3-5 minut a GPS mi nasiel satelit a bolo naslo moju polohu a a dala sa nastavit aj navigacia .....trasovanie cesty som este neskusal takze neviem.
Chod do menu> nástroje>pripojenie>dáta GPS> a hladaju sa satelity ale bud pritom pod holým nebom a za 3 min. ti najde satelit (mozno:D)> potom si daj Nokia Maps a najde ti polohu:D
GPS ti pojde stale, platene je len navigovanie
Napísať odpoveď