Chyba pri kopirovani z DVD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
bombulka
Novice
Novice

Chyba pri kopirovani z DVD

Príspevok od používateľa bombulka »

Ahojte, potrebovala by som vasu radu.. :cry:
Mam dell 1535 a pri kopirovani z dvd mi nb mrzne. Dlho mu trva kym nacita cd, s tym ze sa mi este ani raz nepodarilo skopirovat uspesne bez toho ,zeby nezmrzol. Moze to suvisiet aj s operacnym systemom , ci je vadna mechanika?? :?

///GothaR: upraveny nazov
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Skôr by som sa priklonil k chybnému CD/DVD médiu, ale ak to robí s každým, tak to bude chyba v optickej mechanike. Možno bude stačiť trochu vyčistiť optickú šošovku..
bombulka
Novice
Novice

Praveze to robi pri kazdom DVD. Totalne mi zmrzne az ho musim restartovat.. Ide o to ze nb mam 3. tyzden, cize ani nie tak dlho zeby sa mohla mechanika zaniest. Pytam sa preto, ze si niesom ista ci to moze suvisiet s vistou a kadejakymi nastaveniami, alebo cisto len s cd mechanikou.. Mimochodom, mechanika je strbinova, takze si s tym asi sama len tak neporadim.
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

no ked to mas len 3 tzydne tak necakaj a chod reklamovat
bombulka
Novice
Novice

Cize podla teba nebude problem v nastaveni? Ci nechybaju dajake kodeky a tak? :smt022 Velmi sa do nb nerozumiem, preto sa nechcem unahlit s reklamackou, aby mi nakoniec nepovedali ze to bola smiesna chyba v nastaveniach.
Zetom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zetom »

ja som si tiez kupil NB a som tam mal vistu a vsetko ficalo tak ako malo ziadne nastavenia som nemenil ani kodecky ani drivere na mechaniku som neinstaloval tak radsej to chod reklamovat a budes mat istotu a pokoj
Napísať odpoveď