Co robit doma?
Co robit doma?
caute, takze, dostal som 2 mesiace zaracha... nemam pristup k tv, dvd, fon nemam, nemam nic, do siestej max. mozem byt na nete, kym brat neni doma... chcel by som sa spytat, co robit cca od siestej, do tej desiatej??? uplna nuda, citam knizku dracula, no ta ma prestala bavit... pozrem este nejake knihy, ale pochybujem, ze doma nieco je... nepiste mi sem veci, ako stavaj lego
hon brko
ale nieco normalne. ked sa ucim, tak sa ucim vacsinou do siestej, alebo vobec... no takze cakam nejake napady, co zaujimave a zdlhave robit
dik.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co robit doma?
najdi si brigadu2Pacaveli napísal:caute, takze, dostal som 2 mesiace zaracha... nemam pristup k tv, dvd, fon nemam, nemam nic, do siestej max. mozem byt na nete, kym brat neni doma... chcel by som sa spytat, co robit cca od siestej, do tej desiatej??? uplna nuda, citam knizku dracula, no ta ma prestala bavit... pozrem este nejake knihy, ale pochybujem, ze doma nieco je... nepiste mi sem veci, ako stavaj legohon brko
ale nieco normalne. ked sa ucim, tak sa ucim vacsinou do siestej, alebo vobec... no takze cakam nejake napady, co zaujimave a zdlhave robit
dik.
ako sorry, ale ked je dobre lego technic tak preco nie?
co sa pocitania tyka, tak mozes spocitat "dolicky" na golfovej, floorballovej alebo vystupky na basketbalovej lopte. pripadne skus nieco zmajstrovat z dreva, kovu alebo co ak mas tu moznost. ani ta brigada nie je zly napad... tipov je vela, len ma nejak nenapadaju
este jedna otazka: preco ti to brat urobil? resp. to ma brat vacsiu moc ako rodicia?
este jedna otazka: preco ti to brat urobil? resp. to ma brat vacsiu moc ako rodicia?
-
Začiatok Konca
Professional
Ades, nemyslím si, len jeho brat pravdepodobne nemá zaracha a preto má prednosť pred bratom, ktorý zaracha má, teda Pacavelim.. 
To lego nie je zlý nápad, knižky tiež nie... skús si stiahnuť hry do mobilu..
keď ich stiahneš mrtve veľa za ten čas, čo môžeš byť na nete, tak to nejak prežiješ.. neviem, či dva mesiace, ale nejaký čas určite áno... Na počítanie sa vyser.... a posilovanie je výborný nápad.. 
//edit: Zaxman, asi som ťa o chvíľku predbehol..

//edit2: ku*va, tak keď už nemáš mobil, tak to je zlé...
potom sa mi najlepší nápad vidí to posilovanie..
inak fakt mi nič na rozum nepríde.. 
To lego nie je zlý nápad, knižky tiež nie... skús si stiahnuť hry do mobilu..
//edit: Zaxman, asi som ťa o chvíľku predbehol..
//edit2: ku*va, tak keď už nemáš mobil, tak to je zlé...
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
http://www.svet-puzzle.sk/show_goods.php?goodsID=240006
Tak pre ukazku
Tieto puzzle by sa my nechcelo stavat ...
http://www.svet-puzzle.sk/show_goods.php?goodsID=240028
Tak pre ukazku
Tieto puzzle by sa my nechcelo stavat ...
http://www.svet-puzzle.sk/show_goods.php?goodsID=240028
tak ked vas to zaujima, moj foter je alergicky na fajcenie (akekolvek, okrem...) a doma som si zapalil s kamosom voďárko no a brat si myslel, ze je smrad v dome, tak sa naje*al, dal mi zaracha... co viac k tomu dodat? fotrovci nevedia, ze mam od neho zaracha, ani ze doma bolo vodaro... aj im je cudne, ze nejak malo sedim za pc a este aj to, ze som zrazu zacal citat knihy, dalej je ocovi cudne, ze mi uz 3 dni nebol vypnut telku a aj to, ze mi chyba v izbe vec ako dvd prehravac, dvb-t... hry do fonu? ako bolo pisane, fon nemam... takze dakujem za rady. este k tomu legu - mam len nejake, co som dostal daavno, ale ked uz FAKT nebudem mat co robit...
a tie puzzle, vyborny napad, asi si popytam nejake od fotrovcov
dnes mi kamos doniesol 5 knih, nejake o ufo, atentaty, a este nejake tri, tak zacnem citat...
(brat nema ani tak, ze vyssiu moc, ale lepsie asi je to takto, ako by sa mal foter dozvediet, ze taham vodnu... mama o tom vie, aj ze fajcim, ale foter radsej nech nevie... je na to alergicky...)
(brat nema ani tak, ze vyssiu moc, ale lepsie asi je to takto, ako by sa mal foter dozvediet, ze taham vodnu... mama o tom vie, aj ze fajcim, ale foter radsej nech nevie... je na to alergicky...)
ty kks nemam uzasnych suredencov ale toto musi byt iny debil tipujem ze to bude taky ten intelektual poznam takeho resp je to moj bratranec a ten tiez takto kua sak brat ked sa opijem este vzdy zahladi stopy alebo som si raz zabudol spak na stole a mi ho zahodil bol by som dead keby ho nezahodil myslim ze surodenci si maju pomahat
jj teiž takych poznam ..........všetko viem všade som bol ja sa vtom vyznam najlepšie lebo som videl discovery
všetkych zbijem ja viem to ja hento ..............sryy kamo ja by som sa priznal a dostaneš od rodičov 2 mesiace zaracha
lepšie ako od brata kedže o 2 mesiace ti povie ze budeš mať dalšie 2 a drž hubu ..........ak je to taky kkt tak ta stym bude vydierať stale
a ked hej tak čo spraviš ??? nakoniec sa aj tak priznaš a namiesto 2 mesiacov čo si mohol mať teraz od rodičov budeš mať 4
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 22:16 )
a ked hej tak čo spraviš ??? nakoniec sa aj tak priznaš a namiesto 2 mesiacov čo si mohol mať teraz od rodičov budeš mať 4 dokopy ak nie viac
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 22:16 )
a ked hej tak čo spraviš ??? nakoniec sa aj tak priznaš a namiesto 2 mesiacov čo si mohol mať teraz od rodičov budeš mať 4 dokopy ak nie viac