a Siemens a NOkia maju pekne daleko odseba aj SW aj HWrovo
da sa N95 vystopovat podla IMEI?
Opravim ta. IMEI aj product code sa da lahko zmenit, dokaze to NSS aj Ph*****. Je to jednoduche, ale v MT aj po zmene IMEI eviduje zaznam o zmene, takze vystopovat fon sa da aj po zmene tychto udajov. Jedina moznost ako ho nevystopovat je vymena flash pamate, ale to by nikto robit nechcel, je to nielen drahe, ale chlapik v servise by ta aj vysmial ze naco chces menit flash ked MT normalne funguje. Ale tak, da sa to...majlo01 napísal:mylite sa..take nieco ako prepalenie IMEI neexistuje..to nie je o prepisani...vobec...telefon sa da vystopovat,ale nie je to take jednoduche...samozrejme sa to da len ked je telefon zapnuty.policii nahlasis kradez a policia poziada operatora,aby im ho dala stopovat.A este jedna vec co vsak nemam potvrdene-na stopovanie musi mat policia povolenie prokuratora.
aj ja som nahlasil kradez tel.davnejsie N6230,ale nic.no viem vsak,ze sa uz aj kamosovi podarilo vystopovat mobil cize je to realne...
Mne tak ukradnuty telefon nasli. Do 48 hodinreno23 napísal:cca. pred tyzdnom kamaratovi ukradli mobil (nokia 6300), volal na policiu ze chce nahlasit stratu a spytal sa , ze ci ten telefon mozu lokalizovat. Pan policajt ho vysmial , ze to kde pocul, ze na Slovensku vobec take pristroje na lokalizaciu mobilnych telefonov nie su. Pri telefonovani som stal vedla neho takze tieto dristy zamestnaca call centra mozem potvrdit
neviem sice ci ho vedia aj lokalizovat "live" ale osobne som videl vypisy od oboch operatorov. Boli v nom zaujimave veci ako telefonne cislo pouzitej sim karty, majitel karty, cas kedy bola zapnuta, vsetky vypisy hovorov na konkretne cisla aj s ich majitelmi atd atd.. takze schopnosti su len casto nebyva vôla. oba dokumenty (aj tm aj o) mali asi 10 stran, takze tam bolo fakt dost podrobnosti..