Hladam nejaky program, ktory (je to dost zlozite) by mi sam vytiahol mnou zvolene zvuky --> napr.: mam tenisove video a nepotrebujem hlupe reci komentatorov - tak by som tam zvolil presne zvuk lopticky (podla specifickych znakov tonu) a same by mi to vytiahlo do popredia tento ton (lopticky) a ostattne by islo do stratena...
neviem ci som to dobre vysvetlil, ale ak mate s necim podobnym skusenosti alebo ste sa s tym uz stretli, tak napiste...
VOPRED THX
hojko napísal:Take programy maju len v kriminalkach CSI, ktore bezia na JOJke.
No...pokial ide o zvuk lopticky, tak ten je celkom jednoduchy. Na zaklade jeho frekvencneho pasma by sa potom mohli dat odfiltrovat ostatne zvuky, no to by sme museli mat kvalitny zaznam a tiez si neviem predstavit ako to zrealizovat. Mal by stacit presny ekvalizer, kedze by sme chceli prepustat iba urcite pasmo frekvencii, no neviem ake spektrum ma zvuk tej lopticky, na tom to vsetko zavisi. A samozrejme ludsky hlas ma celkom siroke spektrum, takze by sa to v zavere muselo cele skontrolovat a premazat.
GothaR napísal:No...pokial ide o zvuk lopticky, tak ten je celkom jednoduchy. Na zaklade jeho frekvencneho pasma by sa potom mohli dat odfiltrovat ostatne zvuky, no to by sme museli mat kvalitny zaznam a tiez si neviem predstavit ako to zrealizovat. Mal by stacit presny ekvalizer, kedze by sme chceli prepustat iba urcite pasmo frekvencii, no neviem ake spektrum ma zvuk tej lopticky, na tom to vsetko zavisi. A samozrejme ludsky hlas ma celkom siroke spektrum, takze by sa to v zavere muselo cele skontrolovat a premazat.
jj presne tak som to myslel... ale asi je to ozaj nerealne... diky za rady...
ale keby nieco tak piste dalsie...
mudrnudl napísal:tomu ja chapem o to sa nemusis bat... len chcem vediet ci nekdo nepozna nejaky taky program
No malo by sa to dat spravit aj cez audacity, len to chce cas, pochybujem, ze existuje nieco presne podla tvojho zadania, proste sa s tym treba pohrat.