Ahojte,
Mam problem s wamp server aplikaciou, je spustena, (stav online) vsetky sluzby aktivne (ako maju aj byt) v priecinku nakopirovany obsah, (web)
v routri presmerovany port s vnutornej IP na ktoru som pripojeny ( ktoru mi pridelil router)...
Ked do prehliadaca natukam moju IP najskor laguje a nakoniec s toho nic nieje...server sa nenasiel...
kamarat mi poradil ze za IP mam dat :port ( s mojim portom presmerovanym) jemu to tak ide...
no skusal som aj to a nic...
V routri pri virtaul servers ( kde nastavujem port forwarding) mam pri to mpresmerovanom porte protocol bud: TCP, UDP, ALL .. skusal som vsetky ale nic...
potom tam mam Common Service Port: a tam neviem co dat .. na moznost je :
FTP
DNS
GOPHER
HTTP
NNTP
POP3
PPTP
SMTP
SOCK
TELNET
Vie mi niekto poradit co tam, resp. kde je chyba?
Router: MSI R60SE
Mozno treba este donastavovat daco v softe ale v inych, ak viete poradte prosim.. dakujem
P.S. ak by niekto mal soft s ktorym je spokojnejsi alebo mu fici na 100% porade... este raz diky
pomoc - wamp server
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak to chces pozerat na svojom PC, tak nastavenia routra sa to netyka a staci do prehliadaca napisat localhost alebo 127.0.0.1. Predpokladam vsak, ze to chces mat pristupne z internetu, aj ked si to nenapisal, ale na zaklade toho co pises o nastaveni routra to tak zrejme bude. Skus sa pozriet do nastavenia Apachu, ze ci tam nie je nastavena IP len pre localhost (127.0.0.1), pripadne este hladaj ci tam nie je niekde (zrejme na konci)
Ak to tam bude, tak to odstan, resp. riadok deny from all vymaz a ten druhy prepis na Allow from all.
Ako alternativny miesto WAMPu mozes skutit VertrigoServ
Kód: Vybrať všetko
Deny from all
Allow from 127.0.0.1Ako alternativny miesto WAMPu mozes skutit VertrigoServ
OK, opravene.... chyba bolav routri, trebalo v tej ponuke co som pisal zvolit HTTP a uz mi to fici 
Este taky detailik, k myadminovi heslo a login kde najdem?
alebo takto sa spytam, vedel by si mi odporucit aplikaciu, cez ktoru by facahlo aj FTP?
ale tent owamp sa mi paci,
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 17:56 )
P.S. Este jeden problemcek, my admin mi zobere iba do 2 MB DB, moja ma 17 v GZIP kompresii, kde sa da nastavit aby my admin bral aj vecsie databazove subory?
lebo delit db na 8 casti sa mi 3 krat nechce
a potom to tam upovat....
...diky za skoru odpoved..
Este taky detailik, k myadminovi heslo a login kde najdem?
alebo takto sa spytam, vedel by si mi odporucit aplikaciu, cez ktoru by facahlo aj FTP?
ale tent owamp sa mi paci,
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2008, 17:56 )
P.S. Este jeden problemcek, my admin mi zobere iba do 2 MB DB, moja ma 17 v GZIP kompresii, kde sa da nastavit aby my admin bral aj vecsie databazove subory?
lebo delit db na 8 casti sa mi 3 krat nechce
a potom to tam upovat....
...diky za skoru odpoved..